lauantai 31. maaliskuuta 2012

Valmiseineksistä valmis metsä


Olen minä tällä viikolla tehnyt muutakin kuin katsonut Tähtiporttia ja lätkinyt korttia. En paljoa, mutta jotain kuitenkin. Minun ja veljeni kaapeissa on jo jostain Warzonen ensimmäisen laitoksen ajoista saakka pyörinyt kuvassa näkyviä pieniä muovisia ruohoisia mäennyppylöitä. Pelipöydällä niitä ei ole aikoihin näkynyt, koska suurin osa niistä on niin matalia kumpuja, että "korkeusero" ei suojaisi edes guardsmanin varvasta. Eivätkä nuo tasaiset ruohomättäät kovin kauniitakaan ole. Tulivatpa taas kaapeista vastaan ja ajattelin, että ehkä niille olisi aika saada käyttöä ja samalla nopeuttaa maastojen valmistumista, joten päätin kokeilla käyttää yhtä metsän pohjaksi.

Nyppylä ylösalaisin
Design-assistenttini mukana innokkaasti pää jatkuvasti puupussissa
Lisäsin valmiille ruohomättäälle samanlaisen coctailin, kuin aikaisempaan metsäpalstaan. Tarkoituksena ensinnäkin tehdä maasta eläväisempi ja toisekseen sitoa ilme muihin maastokappaleisiin. Lopputulos on niin hyvä kuin valmiita osia toistensa päälle lätkimällä voi tulla, joten päätin olla tyytyväinen. Onhan se hitusen tavallista keinotekoisemman näköinen ehkä, mutta toisaalta niin nopea valmistaa, että kunhan saan kaavittua mättäät parin kämpän kaapeista, niin peliporukalla on hetkessä puolikas pelipöydällinen metsää.
7 kommenttia:

 1. Tuosta tuli ihan loistava. Tehdään kaikista noista jäljellä olevista samanlaisia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos ja seuraava on jo sommittelussa. Oikeastaan puiden paikkojen valitsemiseen juuri meneekin eniten aikaa. (plus tietty kuivattelut)

  VastaaPoista
 3. Kuten todettu, todella siistiä! Minkäs valmistajan puita nämä mahtavat olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereen Risteysasemalta tullut ostettua ja valmistaja näkyy olevan Noch. Eivät ole hinnallakaan pilattuja näköjään 16e maksanut 25 puun pussista edellisen postaukseni mukaan :D

   Poista
  2. Hienoa, pitääkin käydä paikanpäällä katsomassa kun vieressä asustelen.

   Poista
  3. Nonih erittäin kätevää ei muuta kuin kauhea metsäsavotta pystyyn :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...