tiistai 15. maaliskuuta 2011

Shoppailun nousu ja tuho

Taas kertynyt sälää
Tein viimein sen, mitä olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten eli ostin figusalkun. Tavallisen Citadelin laatikon Maelstromista vielä kaiken pahan lisäksi. Olin salkun hankkimista suunnitellut jo pitkään muutenkin, mutta tarkoitus oli hankkia salkku ja pehmusteet erikseen. Parit modulaariset vaahtomuovit olinkin jo ehtinyt haalia ja katsella rautakaupoissa kaikkia alumiinipakkihirviöitä, joiden hinnat tahtovat lähteä viidestäkympistä ylöspäin. Sitten tuli maelissa vastaan tuo perinteinen laukku pehmusteineen vajaan 38 euron hintaan ja totesin, että "huoh v*tut." Tällä pääsee vauhtiin ja suoraan itse asiaan ja sen metalliunelman voi toteuttaa sitten joskus myöhemmin.

Sunnuntaina eksyin paikalliseen lelukauppaan Muksumassiin ja sieltä tarttui mukaan Settlers of Catan - Taistelu Roomasta. Kustansi siellä enää alle 15 euroa, niin pakkohan se oli kaapata kainaloon. Ihan sen alkuperäisen Catanin olisin itselleni oikeastaan halunnut, mutta kyllä tuolla hinnalla kelpaa roomalainenkin lämmittelyksi. Että nyt on sitten kaksi lautapeliä korkattavaksi ja yksi korttipeli lisää tulossa. Mitenköhän tässä taas näin kävi.

Hyppäsin myös siivelle Kardinaalin tilaukseen Ramshackle gamesiin ja nappasin itselleni Optimus Primen, mopedin ja ilmaisfigun. Trixiestä voisi väkertää jonkun objectiven peleihin, mutta rekka ja prätkä ovat kyllä aikalailla vain sivuprojekteja. Tuli himo tehdä Cadian Rough Rider moottoripyörällä ja rekasta olisi tarkoitus tehdä joku perinteisemmän miehistönkuljetusauton näköinen välimalli chimerasta. Vähän luisuu käsistä taas joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...