perjantai 25. maaliskuuta 2011

Viikon Vinkkilista #23: Suomi Winland?


Viime viikonloppuna blogilleni tuli puoli vuotta metelöintiä täyteen. Ei kakkukahveja vieläkään. Ehkä sitten, kun täytetään oikeasti vuosia. Käytän kuitenkin merkkipaalua jälleen pieneen tarkasteluun blogimaailmasta ja teen sen viikkolistaani hyödyntäen. Parikymmentä vinkkilistaa taaksepäin tein katsauksen kotimaisiin figublogeihin, jotka olin onnistunut löytämään ja tilanne oli varsin surkea. Olihan silloinkin jo pari blogia enemmän pystyssä, mutta ne piilottelivat kiven alla ja/tai verhoutuivat londoniumin kielen suojiin turhan onnistuneesti. Muutamia saatiin kaivettua esiin ketjulla Sotavasarassa ja pikkuhiljaa väki on muutenkin alkanut onnistua tuomaan itseään esiin sen murikan alta.

Tämä on sinäänsä pelkkää toistoa, sillä tottakai kaikki löytyvät tuosta sivun oikeassa reunassa pyörivästä blogrollista, mutta tässä ihan viikon sisään on tutkaan ilmaantunut useita uusia ja vaikkei olisikaan, niin kyllä sitä on aina välillä syytä liputtaa tätä blogimaailmaamme vähän rajumminkin.

Huomatkaapa muuten, että olen lisännyt tuonne oikeaan reunaan myös toisen blogrollin ulkomaalaisia blogeja varten. Selatkaa reunaa vain huomattavasti alemmas. En halunnut sotkea näitä blogeja samaan listaan suomalaisten kirjoittajien kanssa, koska niiden liputtaminen on kuitenkin salajuoni numero yksi. Ratkaisu oli kuitenkin yksinkertainen eli toinen samanlainen widgetti vaan pyörimään muita blogeja varten. Kovin montaa en ole sinnr vielä lisännyt, sillä haluan tarkkaan haravoida sinne sen kaikista kirkkaimman kärjen omista suosikeistani. Sanomattakin, kun lienee selvää, että tarjontaa on varsin massiivisesti Suomi vs. Muu maailma-akselilla.

Mutta nyt takaisin kotimaahan ja siihen listaan!

Suomeksi:

1. Aaron warhammer blogi
2. Figujaosto
3. Great Teacher Ookami_Tez
4. Intergalaktinen sienirihmasto
5. Lepralegioona
6. Lightspeed on the wrong lane
7. Rillikerho
8. The Hive of Extraordinary Gentlemen
9. War Head
10. WarPandaGaming
11. Webwaysta kryptaan..

Englanniksi:

1. Blowing smoke
2. Call To Arms 40k
3. Darkon invictus
4. Dawn of the Lead
5. Every one of them
6. Pain, Tin and Stuff
7. Spiky Rat Pack
8. Split Sphere
9. Static Painting
10. The Art of War

Vielä kun lasketaan oma laatikkoni mukaan, niin saamme tulokseksi 22 blogia, jotka osittain tai kokonaan käsittelevät miniatyyriharrastusta. Laitoin blogit ihan vain aakkosjärjestykseen enkä ruvennut teitä sen enempää rankkaamaan ...vielä.

6 kommenttia:

 1. Noniin, taas pari bloggendaalenia mennyt ihan ohi. Pitääpä pisää seurantaan.

  VastaaPoista
 2. Juu tää lista homma on hyvä juttu...Muutenkin hyvä meininki sun blogissas=)
  Vähän tulee kommentoitua, mutta paljon seurattua;)

  VastaaPoista
 3. Varsinaista deittipalvelua tämä bloggaajien verkostoiminen ;)

  Hyvä, että blogin sisällöstä löytyy kiinnostavaa, vaikka välillä huidonkin hyperaktiivisesti vähän joka suuntaan teksteissä ja niiden aiheissa.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset maininnasta ja hyvästä blogista!

  VastaaPoista
 5. Eipä kestä ja samoin suitsutukset hyvästä blogista sinne

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...