sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntaisarjis: Gone to Ground

Private Bagon & Private Eggleston
Kaapataampa jälleen WH40K-sarjis kehiin. Gone to Ground kertoo kaartilaisista örkkien keskellä. Pääosassa huitovat jantterit Nakit ja Muusi... No hyvä on sotamiehet Eggs ja Bacon, mutta eivätkö Nakit ja Muusi olisi muka aivan täydelliset nimet keisarilliselle tykinruualle mitä?? Propsit vain tänne kun alat tehdä kotimaista IG-sarjakuvaa. ;)

Juomasuositus
Tällä ruokaisalla aasinsillalla päästään luonnollisesti taas siihen toteamuksesta, että humoristisesta hammerisarjiksesta on jälleen kyse. Tämä nyt on toisaalta vähän selvyyksien toteamista, sillä kun nettisarjiksista puhutaan, niin toimivia ovat lähinnä juuri huumorisarjat. Vakavammat teokset kaipaavat yleensä kouriintuntuvampaa muotoa. Gone to Ground ei itseäni ensin oikein vakuuttanut piirtotyylillään, mutta kun tarinan meno imaisi mukaansa, niin...

...niin sarjis jo loppuikin. Sarjaa on siis vasta ensimmäisen luvun verran ja ei oikeastaan mitään varmuutta jatkosta. Noh saisi siitä mukavan alkusalaatin nakeille ja muusille.

2 kommenttia:

  1. Juu, ihan ok sarjis. Epäilen suuresti että jatkoa piisais. Lupailivat alkuun että ilmeistyisi kerran pari kuussa, mutta lopussa julkaisu vauhti hiipui kovasti.

    VastaaPoista
  2. Siltä se kieltämättä pahasti näyttää. Harmi sinäänsä, koska kyllä tuota touhua olisi voinut vähän lisääkin lueskella.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...