tiistai 8. maaliskuuta 2011

Wibbly Wobbly Timey Wimey Babylouny 5-O

Boardgamegeek
Taisin ylittää itseni otsikossa. Puolikas nörttipiste, jos saat selkoa. Katsokaa mitä posti toi! Tai siis katsokaa Boardgamegeekistä lainattua kuvaa vastaavasta laatikosta, kuin posti toi. Babylon 5 -lautapelin tosiaan kaappasin Sotavasaran foorumilta. Oli tarkoitus tehdä paljon kattavampi tutustuminen ja esittely peliin, kun saan sen, mutta se jää nyt myöhemmäksi. Jouduin nimittäin postipakettien lisäksi tällä viikolla hakemaan myös sairaslomaa. Ei mitään kuumetta ja flunssaa kummempaa näillä näkymin.

Bloggauksen kultaisiin sääntöihin kuitenkin kuuluu, että mahdollisesta pidemmästä bloggaustahdin muuttumisesta kerrotaan lukijoille, joten siksi tälläistä jorisen. Viime sunnuntaina oli tarkoitus tehdä tervigonia ja war walkereita, kun kerrankin oli koko päivä aikaa, mutta penkin allehan se suunnitelma päätyi. Tai siis pikemminkin sohvalle, jossa aion himmailla nyt siis muutamia päiviä ainakin. Vedän Doctor Whon 5. kauden maratoonin ja tuhoan suosikkinuhalääkettäni eli nachoja ja salsaa. Vielä kun kissat saisi opetettua vaihtamaan levyjä dvd-soittimeen.

Tämän viikon vinkkilista on onneksi jo kasattuna, joten ajastan sen tuohon loppuviikolle, jotta saatte jotain ihmeteltävää edes. Babylon 5-lautapeliin siis palataan, kun jaksan sitä ajatuksella tutkia.

3 kommenttia:

 1. Odotan innolla Babylon 5 arvostelua..! Aikoinaan diggailin sarjasta :) Paranemisiin!

  VastaaPoista
 2. Voin melkein suoralta kädeltä ennustaa B5 -pelin turhaksi ostokseksi :) Melko kehno peli kyllä, vaikka alkuperäissarja onkin hyvä. Twilight Imperiumia voin kyllä suositella jos tuollainen Hexaruudukko avaruustaistelu/diplomatia innostaa. Itseltäkin tuo B5 löytyy vuosien takaa.
  -Harkkari

  VastaaPoista
 3. No ennenkaikkea B5-fanituksen takia tuon sorruinkin ostamaan, että sinäänsä ei kauhean suurta vahinkoa tullut varsinkaan, kun hinta ei pahemmin hirvittänyt. Häpeäkseni joudun myöntämään, että pelisessiota tuon testaamiseen en ole saanut aikaiseksi järjestää vieläkään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...