perjantai 4. maaliskuuta 2011

Työprojekti: Tervigon osa 2


Viime viikolla tökein liikkeelle tuota Tervigon-projektia, vaikkei sille olekaan ollut paljoa aikaa antaa. Edistystä on kuitenkin tapahtunut, joten tässä kuvia. Ensin se heti silmätikuksi otettu etupanssari.Melkein tuntuu, etten ole saanut siihen mitään aikaan, koska olen vain hieronut panssarinpalasia yhteen hitaasti, jotta saisin ne muovautumaan yhdeksi isoksi. Siis hieronut veitsellä ja viilalla, mutta silti varsin nihkeää hommaa ollut saada ne istumaan toisiinsa. Hienosäätöä vielä kaivataan, ennen kuin voi hakea greenstuffin esiin. Lisäksi olen paksusta alumiinilangasta laittanut vahvikkeet otuksen ruhoon, että saan sen puolikkaat pysymään oikealla etäisyydella toisiinsa.


Stuffauksesta puheenollen bongasin joskus aikanaan Warseer-foorumeilla jonkun isoa tyranidia rakentaneen, joka oli tunkenut otuksen sisuskalut täyteen foliota, jonka päälle hän sitten stuffaili puuttuvia kohtia eli vastaavia, kuin vaikka tuo selkälevy omassa tapauksessani. Ajattelin kokeilla samaa ja vaikken ole stuffien kanssa leikkimistä vielä aloittanutkaan, niin folio on jo ollut hyvä kaveri rakentamisessa. Aloitin itseasiassa sillä, että tungin nuo kaksi muovista kylkiosaa kiinni pieneen foliopalloon ja siitä puristelin sopivaa paksuutta torsolle.


Siirtykäämme elukan toiseen puolikkaaseen.


Carnifexin häntä näytti turhan hyödyttömältä tälläiselle otukselle ja kun sain käsiini Trygon/Mawloc-setin pihtihännän, niin tapaus oli selvä. Tällä ylimääräisellä kynsiparilla tervigonin on sitten hyvä kaitsea hautomiaan otuksia. Häntien yhdistely on vielä vaiheessa ja myös lopullinen asento on hieman harkinnassa, sillä siihen vaikuttaa se, että millaiseen kulmaan päädyn takaruumiin laittamaan. Jalkoja olen myös leikellyt ja pinnaillut metallitikulla alaruumiiseen, mutta kiinni en ole vielä liimaillut, koska kuten sanoin, niin en ole vielä löytänyt otuksen lopullista asentoa. Toisaalta tekee mieli asetella lisko pystympään, jotta se näyttäisi isommalta, mutta toisaalta matalampi asento voisi kuvastaa paremmin sen isompaa massaa.

Mielipiteitä asentoon noin fluffillisesta näkökulmasta?

Muutamia osia kaipailen vielä Defilerin bitsiboxien kätköistä, että pääsisin paremmin eteenpäin, mutta menee se näin rauhallisemmallakin tahdilla.

Rakennustarkastajat iskivät jälleen

1 kommentti:

  1. Noh, ihan ensiksi pitää sanoa että ainakin tähän asti tämä näyttää ihan pirun hyvältä. Hienoa!
    Tuo isonnettu selkäkilpi on kyl onnistuneen näköinen.

    Ja sit tuosta asennosta fluffillisestä näkökulmasta. Tervigon on vähän vaikea, kun sille ei ole omaa figua, siitä on tasan yksi epämääräinen kuva ja fluffikaan ei sano sen ulkonäöstä juuri mitään.
    Mutta ainakin tuon kuvan yksilö näyttäisi mun mielestä olevan sellainen aika matala. Ja kyllä ehkä itsekin miellän sen sellaiseksi matalaksi isoksi. Ehkä se ei silleen hirveen pystyssä seiso, kun sillä on aika paljon kantamustakin roudattavana, kun se niitä munia kanniskelee.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...