perjantai 3. kesäkuuta 2011

Armeijan jatkosuunnitelmat selkenevät

Warlock power: Conceal - Kenttäreportterin pahin painajainen
Ensimmäiset 500 pistettä on siis saatu uuteen uskoon ja ajattelin näyttää niistä ensin hieman lisää kuvia ja sitten esitellä suunnitelmani siitä, miten tästä jatketaan. Näihin ns. valmiisiinkin figuihin tulee varmasti vielä muutoksia. Varsinkin tuo punaisen ja luunvärin yhdistäminen on vielä vähän hakusessa. Mutta tosiaan pikainen kuvarykelmä eri yksiköistä ja sitten tutkimaan laajentumista 1000 pisteen listaan. Kuvista jälleen kiitokset Jonille.

Warp Spiders - Näihin olen varmasti eniten tyytyväinen

War Walkers - Suunnitelma kokonaisen kolmikon teemaksi muotoutumassa

Rangers - Kovin perus, mutta saa kelvata toistaiseksi

Farseer ja uusi aseteline - Psyykkerin kaapu varsinkin kaipaa parantelua

Tähän pieneen onneen ei tietysti sovi jämähtää, vaan on taottava, kun rauta on kuumaa. Tonnin lista on siis muodostettu ja Sotavasarassa jo hiottukin. Tällä listalla olisi siis tarkoitus laajentaa uudistettua runkoa pidemmälle ja tokihan listaa täytyy vähän pelipöydälläkin ulkoiluttaa. Olen merkannut punaisella ne yksiköt, jotka ovat kesken. Fire Dragonithan esimerkiksi ovat jo aika hyvässä vaiheessa. Pakko myöntää, että aion hieman huijata. Tarkoitukseni nimittäin on toistaiseksi käyttää vanhaa serkuilta perittyä Falconia pelatessa. Tämä siitä syystä, että Falconin suhteen suunnitelmissani on isompi projekti, jota en kuitenkaan aio lähteä vielä tässä vaiheessa toteuttamaan. Mutta se armeijalista!

#HQ
Farseer, Doom, Runes of Warding [95p]

#Elites
Fire Dragons x5 [80p]

#Troop
Rangers x5 [95p]

Guardians x10, Scatter Laser [95p]

Dire Avengers x9, Exarch, 2.Catapult, Bladestorm
+ Wave Serpent, Shuriken Cannons, Spirit Stone [250p]

#Heavy Support
Night Spinner, Spirit Stone [125p]

Falcon, Scatter Laser, Spirit Stone [140p]

War Walker x2, Scatter Laser x4 [120p]

Yhteensä 1000 pistettä.

Alkuun olen jo päässytkin ja ensimmäiseksi maalauspöydälle on takaisin päässyt Night Spinner. Tässä pieni maistiainen kyseisestä tankista, jonka siipeen olen hieman luonnostellut mahdollista freehandia. Tarkoitus siis olisi, että keskimmäiseen paneeliin tulee Ulthwén riimu ja viereisistä sitä kohti kurovat hämisverkot. Näette samalla myös vilahduksen miltä nuo ohjaamojeni siniset valoefektit näyttävät.

Spinner tank, spinner tank, does whatever spinner tank does

4 kommenttia:

 1. Mielestäni nuo ukot vaikuttavat oikein näppäriltä. Väriteema on myös hyvä! Keep on good painting.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos. Täytyy koittaa painaa, että saisi nyt kesällä venyttyä jopa 1500 pisteeseen asti pelipöytäkelpoisia figuja. Sitten on runkoa sen verran kasassa, että voi enemmän keskittyä uusiin yksiköihin.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Ja on kiinostava seurata miten saat ukot maaleihin. Täytyy siis tarkailla edistymistäsi aika ajoin.

  Itselläni on tavoitteena saada kesän aikana kokoon n. 1000 pistettä.

  VastaaPoista
 4. Joo tämä 1000 pistettä on sen verran helposti täydennettävissä, että enköhän siinä ainakin onnistu. Hieman elättelen silti toivoa, että ehtisin jopa 1500 maaleihin saamaan syksyyn mennessä. Elokuussa vasta kesälomat itsellä, että silloin tulee se viimeinen rutistus :D

  Ja samat sanat sinne varsinkin Dark Eldarisi ovat olleet mielenkiintoista tavaraa, joten muista bloggailla edistymistäsi jatkossakin ^^

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...