torstai 9. kesäkuuta 2011

Thank you, don't come again!

Ei en tarkoita sinua! Älä mene! Tule takaisin! ...idiootti.
En minä itse (tällä kertaa) ole ketään hornaan toivottamassa. On vain jälleen aika iskeä nyrkki äärimmäisen epätodennäköisyysmoottorin isolle punaiselle nappulalle.

 Käyn itse suhteellisen usein istumassa leffateatterissa, joten tottakai sitä aina välillä tulee vastaan kaikenlaisia pellejä, jotka häiritsevät naapureita tai pahimmillaan koko salia. Edelleen oikeasti löytyy tarpeeksi lapsellisia ihmisiä heittelemään eturivin tuttuja tyttöjä popkorneilla tai piirtelemään laser-pointterilla tissejä Batmanille. Oma lukunsa on tottakai kännykän näprääjät.

Eräs jenkkiläinen leffateatteri on ottanut ihastuttavan keskiaikaiset tavat käyttöön eli tehnyt tälläisestä kännykällä leikkijästä varoittavan esimerkin. Kaunista, todella kaunista. Pikainen tiivistelmä: Nainen hoipertelee leffaan myöhässä ja alkaa luonnollisesti samantien tekstailla kavereilleen. Naapurien valitukset eivät auta ja vahtimestari heittää muijan pellolle. Kuluttajansuojatietoinen neiti (tai, jos rouva, niin miestä käy sääliksi) soittaa leffateatterille ja jättää valitusvirren vastaajaan. Mitenkö firma reagoi tähän reklamaatioon? No tekee tietysti nauhoituksesta "suljethan kännykkäsi"-tyyppisen mainosvideon esitettäväksi teatterissa ennen elokuvia. Nerokasta!Bongasin tämän ihastuttavan uutisen digitodaysta.

4 kommenttia:

 1. Hiihihii, niin sitä pitää!
  Mä en tykkää käydä leffassa just kanssaistujien takii, kylmyyden takii, äänien kovuuden takii ja...hinnan takia. Joten mielummin venailen sen aikaa et on leffa vuokramossa ja pääsen Iralle sitä kattoo <3
  Karmein oma kokemus oli se, kun helsingissä (olin yksin) ventovieras mies istui mun viereen ja konnetoi mulle koko leffan ajan omiaan ihan mun korvaan/poskeen...en kauheesti keskittyny leffaan TuT

  VastaaPoista
 2. THIS is how it should be. EVERYWHERE.

  Suomeen pyörimään tollanen kanssa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...