sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Elämää figumiitin jälkeen

Huomaatko pikselit?
Kuten aiemmin mainostin, niin onnistuimme viimein pitkästä aikaa pitämään pienen figumiitin täällä Porissa ja väkeäkin saatiin paikalle mukavasti, kuten kuvasta näkyy eli 15 (000) henkeä. Eihän tässä nyt maailmoja ollut tarkoituskaan pelastaa, vaan pääasia tutustua porukkaan ja yrittää vähän pohtia, miten paikallista toimintaa voisi piristää.

Meitä täällä ikävästi hidastaa se, että Porissa ei ole varsinaista pelikauppaa kiintopisteeksi harrastajille. Askarteluliikkeestä täällä saa maalit ja muutamat figut pahimpaan ahdistukseen, mutta ei se tietenkään ole sama. Yritämme nyt vähän aktiivisemmin taas löytää harrastustiloja toiminnalle ja sen tulokset kertovat sitten vasta mahdollisuuksista. Onneksi toiminta on nyt muutenkin piristymässä erilaisten kotinurkkien demopelien ja porin uuden fabaliigan myötä. Ja ainahan voi marssia taas porukalla kahville

Sainpas muuten oikein figunkin tuolla miitissä nimittäin kapteeni Shriken kiitoksena miitin järjestämisestä. Erittäin mukava yllätys. Jälleen kerran kovasti kiitoksia Harkkarille. Täytyyhän figulle oikein käyttöäkin saada, joten olen ajatellut väkertää hänestä jotain Grey Knightseille eli jotain mikä sopisi inkvisiittoriarmeijaani. Katsotaan nyt mitä keksin. Ehdotuksia otetaan vastaan.


Hieman hiljainen figuviikko, kuten jo etukäteen varoitin, mutta kyllä se tässä taas kiihtyy. Hurjia kuiskauksia on kuulunut jopa Mordheimistä saakka...

4 kommenttia:

 1. Ilmeeni kun luen blogiasi tänään (20.6.) pienen tauon jälkeen :|

  Taisin jopa olla liikenteessä torstaina.

  Vaikka en edelleenkään ole saanut aikaiseksi heräteltyä vanhoja maalailuintoja ja ostanut figuja (lue: saamattomuus ja budjetti), niin asiahan kiinnostaa.

  Olisi siis voinut olla jopa 16 (000) henkeä paikalla ;)

  VastaaPoista
 2. Koko teidän blogiporukka on viittä vaille lopullisesti koukussa muutenkin, että turha pyristellä ;)

  Meidän peliporukalta saa varmasti vertaistukea touhun aloitukseen ja tuskaan.

  VastaaPoista
 3. BMOPpiin vain tuo fiku. Olisi se kyllä mukavaa, jos tämä Porin herääminen ei olisi kesän kaltainen, poismenevä ilmiö vuodessa.

  VastaaPoista
 4. Käväisi se porilainen maalauskisakin kyllä jo mielessä. Voi hyvin ollakin, että päätyy siihen, mutta siltikin tahdon siitä myös jotain, mitä voin ulkoiluttaa kentällä. Grey Knight Interceptori lähinnä päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...