perjantai 15. heinäkuuta 2011

Leffaisku: Deathly Hallows part 2

Olen mä varmaan joskus kornimmankin leffamainoksen nähnyt
Hienoa tällä kertaa elokuvalla on vain seitsemän aikaisemman leffan paino roikkumassa kaapunsa liepeista. Turha tässä on ainakaan yrittää puhua ketään katsomaan tai olemaan katsomatta kyseistä elokuvaa. Tulipas sitten nähtyä tämä leffa heti keskiyön jälkeen ensi-iltapäivänä kaikkien porilaisten kovimpien Harry Potter -fanien seassa ja täytyy sanoa, että olen hämmentynyt. hämmentynyt siitä syystä, että salissa ei ollut ylimääräistä kiljuntaa tai muuta härdelliä ja kaapujakaan ei vilahtanut kuin parilla vaivaisella yllä. Ihan kummallista touhua yleensä vastaavissa yönäytöksissä on täysi helvetti päällä. Noh ei siitä sen enempää. 

Viimeisen leffan juonikuviona on, että sitä ei ole, vaan kyseessä on kahden tunnin lopputaistelukohtaus. Ihan näyttävää rytinäähän se kieltämättä oli. Hieman kummissani ollut kyllä siitä, että monet kriitikotkin ovat pitäneet tästä taukoamattomasta syömäpuikkojen huitomisesta. Toisaalta vastapainona on huvittanut useampien arvostelijoiden perustelu, että "ai tämän takia se part 1 oli niin karsea." Tosiaa olihan se nyt aika yllättävänkin eeppinen päätös leffasarjalle. Katsoin ihan mielelläni jopa.

Daniel Radcliffenkin pystyi viimein ottamaan suhteellisen vakavasti
Mutta miksi ihmeessä minun piti kärsiä seitsemän leffaa kakaroita, teiniangstia ja maailman surkeimpia hyökkäystaikoja ennen kuin sai yhden jotenkin vakavasti otettavamman fantasialeffan. Ironista on, että tässä synkimmässä leffassa on myös parhaat huumorit koko sarjassa. Äh, mutta oikeasti nyt palataampa takaisin niihin hyökkäystaikoihin, jotka villeistä erilaisista nimistään huolimatta kaikki vain paiskaavat vastustajaa taaksepäin. Vähän kuin väki juoksisi ympäriinsä kiljuen "fireball" ja kukaan ei kuitenkaan koskaan polttaisi itseään. Mikäköhän neronleimaus tämäkin tekijöiltä oli... Okei ei saa olla kohtuuton, kun kyseessä kuitenkin on lasten ja nuorten sarja. Onhan ne laadukkaita leffoja ja olen kyllä pitänyt muistakin, kuin vain tästä viimeisestä.

...in flames
Pyydän anteeksi seuraavaa jo etukäteenkin, mutta oletteko huomanneet, että Voldemort on ilmiselvä Tau Ethereal? Kiitos ja anteeksi.

For the Greater Good

1 kommentti:

  1. Odotin kyllä leffalta enemmän.. Oli se kumminkin missä kaikki päättyy.. ja nyt se päättyi siihen että Neville lyö käärmeen palasiksi.. Voldemortia lainaten "Odotimme kaikki kyllä vähän enemmän".(taijotain)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...