maanantai 11. heinäkuuta 2011

Maanantai: Nerd Alert - Banelings

Mitäköhän tästäkin taas seuraa, kun Youtube ja Bloggausaikataulu rupesivat lyömään kättä pääni sisällä. Mitä aikatauluuni tulee, niin se on selkeästi alkanut hieman vakiintumaan. Viikolla bloggaillaan pääasiassa, mitä nyt vastaan sattuu tulemaankin ja viikonloppuisin ei toimerru kirjoittamaan riviäkään, mutta vastaavasti sinne keskittyy se varsinaisen tulevan materiaalin tuottaminen eli pelaaminen ja maalailu. Käytännössä tämä tahtoo siis tarkoittaa sitä, että viikonlopulle ei kovin montaa postausta osu ja maanantaiksi on takki eli luonnoslaatikko tyhjä. Eihän tämä mikään varsinainen ongelma ole, sillä kyllä noita postauksia nyt muutenkin näyttää pursuavan ulos aika paljon.

Taisin kuitenkin keksiä käyttöä maanantaillekin ja syyllinen on tietysti myöhäinen sunnuntaiyö ja youtube. Olen tässä jo parina maanantaina postannut jonkun videon viikon aloitukseksi ja minusta se on ihan piristävää. Maanantai kaipaa jotain pientä kevennystä ja olen ajatellut ryhtyä sellaista tarjoamaan nörttimaailmalle omalla kieroutuneella logiikallani. Fat Tonyn kommenttia Karvisesta lainaten "He hates mondays, everyone can relate to that."

Tekeekö tämä "figublogistani" entistäkin sekavamman, vai jäsentääkö se sitä paremmin, kun ainakin osa häröilystä keskittyy maanantaihin? Hällä väliä ainakin alamäki on varmaa ja siitähän saa parhaat vauhdit! Tätä ideaa miettiessä jälleen pohti, että tarvitsisinko itselleni vain toisen blogin näille sivullisille uhreille, mutta toisaalta tämä satunnaisgenerointi yksinkertaisesti sopii minulle. Vaikka pääasiallisesti figuharrastukselle tämän blogin perustinkin, niin on se silti ennenkaikkea minun blogini ja en osaa intohimoisesti keskittyä elämässäni vain yhteen ainoaan harrastukseen, vaan huidon epätehokkaasti, mutta sitäkin raivokkaammin moneen eri suuntaan. On siis täysin oikeutettua, että blogini aihepiiri kiertää elokuvien, pelien, sarjakuvien ja yleisen nörttiraivon vauhdittamaa kehää.

Nerd Alert - Banelings

Mutta se pohjustuksesta ja ranttauksesta ja siirrytään siihen varsinaiseen kevennykseen! Jostain syystä koin heti tämän musiikkivideon soveliaaksi aloittajaksi näille maanantaipiristeille. Myönnettäköön, että video on toki jo wanha (tämä ei kuitenkaan ole lupaus siitä, että tulevaisuudessakaan tulisi tuoretta materiaalia, koska internetissähän se on jo ylipäätään mahdottomuus.), mutta jotenkin katsoin scifi-pelailun hyväksi tavaksi lähteä liikkeelle.Tämä antaa siis ehkä pientä vihjettä siitä, mitä olen ajatellut "tasoksi" näille postauksille. Ja heti ensi maanantaina romahdutankin sen sitten täysin, sillä silloin näette videon, joka lopulta laukaisi liikkeelle tämän järkyttävän idean. Joku taso on kuitenkin säilytettävä, joten en minä näitä nyt jokaiselle maanantaille lupaa, vaan silloin, kun sattuu jotain kivaa tai ainakin itseäni viihdyttävää jemmoista löytymään.

2 kommenttia:

  1. Kauheaa kopioimista muiden blogeista!!! No ei mitään. Ihmettelin vaan että sun blogissa tämä. Ihan kiva idea tää maanantai video idea. Peukku ylös.

    VastaaPoista
  2. Voin vain luvata pahentaa tapojani :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...