torstai 21. heinäkuuta 2011

Vartiotorni WIP


Kuten aikaisemmin tällä viikolla mainitsin, niin Mordheim kaipaa lisää maastoa, joten niiden suhteen on skarpattava. Niinpä yhtenä iltana tekaisin tämän yksinkertaisen vartiotornin. Ei mitään ihmeellistä. Alusta styroxia ja itse torni on pätkä pahviputkea, jossa on tullut joku julistelähetys postissa. Balsaa oveksi, parit bitsit ja pahvinpalat pintaan ja that's it. Seuraavaksi suihkimaan pohjamaali päälle ja sen jälkeen nopea sutiminen harmaaksi.

4 kommenttia:

 1. Ihan kliffan näköinen torni, itse haluaisin varmaan nähdä tuolla maaseudulla parit farmit hökkeleineen. Sinne voisi sitten pistää jonkin hilpeän maajussin heilumaan talikkoineen. Tai vaikkapa äkäisen possun :D Mutta lisää juuri ''maaseutu'' tavaraa ja tietysti puita. Metsä kenttä olisi aika makea mutta niitä puita saattaisi olla liikaa tehtäväksi, ellei tee sellaisia ''Area terrain'' baseja.

  VastaaPoista
 2. Kyllä maalaismaisemaa olisi tarkoituskin maalailla ;)

  Jostain kumman syystä nimittäin ihan tavallinen pelto on houkuttanut ihan hirveästi. Täytyisi jotain kookoskuitua tms varmaan hankkia sitä varten.

  Tuo torni tuleekin varmasti olemaan rajuimmasta ja sotilaallisimmasta päästä maastoa tuohon Empire in Flamesiin. Ensimmäisenä suunnitelmissa oli itseasiassa ulkohuussi, jossa istuu luuranko, mutta totesin tuollaisen isomman maastokappaleen olevan kuitenkin tärkeämpi tähän hätään :D

  Valmispuitakin on tullut tänään jo netistä selattua.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, tosín se on ihan liian hyvässä kunnossa minun makuuni. :) Malli on "kurja" oltiin Mordheimissä tai ei. :P

  VastaaPoista
 4. Hehe no pointti kyllä, mutta tein tuosta kyllä ihan tarkoituksella ehjän, koska Empire in Flames vaatii myös niitä asutettuja paikkoja sun muuta. Kyllä sitä joku miehitetty etuvartiokin pitää olla hengissä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...