lauantai 17. syyskuuta 2011

Dreadfleet on täällä


Huhuilta ei tarvitsekaan lähteä leikkaamaan siipiä, vaan GW:n uusi fantasialaivastoilu Dreadfleet on nyt totta ja ennakkotilattavissa. Näyttää komialta.

8 kommenttia:

 1. Odotin kyllä aavistuksen Jotain Muuta (tm). Komeannäköinen pakettihan tuo on, mutta ei kuitenkaan aiheuttanut sellaista "pakko saada heti" -reaktiota kuin mitä arvelin ennakkohuhujen perusteella. No, saa nähdä onko tuota pakettia tuon Limited Edition -pelleilyn takia enää saatavilla sitten joskus kun tuon voisi ostaakin.

  VastaaPoista
 2. Itse tavallaan yllätyin positiivisesti, koska odotin paljon tavallisempaa laivostotouhua. Toisaalta taas ne huhutut neljä erillistä laivastoa olisivat olleet niiiiiiiiin paljon helpommat jakaa peliporukan kesken, että tässä menee nyt vähän tuskailuksi miten tuon hankkisi.

  VastaaPoista
 3. Minut peli yllätti todella positiivisesti. Laivat ovat todella upeita alustoineen kaikkineen kuvissa (suosittelen vilkaisemaan GW:n sivuilta sprue kuvat). Matto ja saaret vaikuttivat myös upeilta.

  Valitettavasti sääntöjen osuvuudesta ei ole mitään tietoa. Voisi GW ottaa oppia miten FFG julkaisee säännöt suoraan sivuillaan.

  Hinta on vähän karvas ja tuo Limited Edition meininki minua närästää. On kai tuo kuitenkin hankittava.

  VastaaPoista
 4. Sama vika tällä suunnalla, että tuollainen superhyperspesiaalijulkaisu syö miestä kaikista eniten. Ei tarvitsisi lähteä heti ennakkotilaamaan sokkona vaan voisi odottaa rauhallisempaa väliä, jolloin olisi paremmin aikaa peliin ylipäätään edes keskittyä.

  VastaaPoista
 5. Nyt aavistuksen asiaa mietittyäni tajusin paketin parhaan puolen ... jokainen laiva on oma maalauskohteensa, eli tylsää liukuhihnamaalaamista samaan teemaan ei tule, vaan voi fiiliksen mukaan maalailla yhden kerrallaan ja miten tykkää.

  Joo, mulla on tuossa juuri liukuhihnatyönä menossa tusina warmasterin keihäshaltia-strippiä, ja meinaa tympiä :).

  VastaaPoista
 6. Kyllä kyllä tämä on hyvä huomio. Olenkin vääntänyt itseni kanssa kättä, että mikä on paras määrä ahnehtia tätä peliä. Toisaalta tahtoisi toki maalailla kaikki laivat itse aina fiiliksen mukaan, mutta toisaalta täytyisi tälläinen "lautapeli" saada pelikuntoon järkevissä ajoissa sentään.

  VastaaPoista
 7. Minä en taas pysty kuvittelemaan muuta mahdollisuutta kuin omistaa koko peli itse tai ei ollenkaan. Tämä on varmaan sellaista keräilijän ahneutta, mutta myös halua omistaa kaikki oheissälä saarista pelimattoon.

  Ahneus iski ja peli meni tänään ennakkotilaukseen. Laitan siitä katsauksen Peleihin ja vehkeisiin heti saapumisen jälkeen, niin saavat maltillisemmat tehdä paremmat päätelmät hankkimisesta.

  VastaaPoista
 8. Tiedän tunteen. Itse maltan ehkä jotenkin hankkia pelin puoliksi veljen kanssa, että saadaan projekti jaettua.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...