keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ma Mordheimin kutsun taas kuulen

Empiren Ratsupoliisi
Aamukahvissa taisi taas olla jotain ylimääräistä, kun tuota otsikkoa muotoilin, mutta menkööt. Ensi viikonloppuna olisi (korkea) aika jatkaa Mordheimin Empire in Flames-kampanjaamme, joten tällä viikolla vähäinen vapaa-aika laitetaan warbandin vimmaiseen päivittelyyn. Aikaisemmista postauksista löydät aloituskokoonpanoni, alkuhöpinää ja fluffimaista jorinaa ensimmäisistä peleistä.

Yllä olevassa kuvassa tietäni soihduin valaisee Roadwarden, jota olen nyt väkertänyt kasaan. Ajattelin palkata sellaisen tuomaan hevosellaan tasapainoa muuten niin hitaille kääpiöille. Toisekseen mielestäni hevoset istuvat mitä parhaimmin Empire in Flames -teemaan, joten saan tällä tapaa edes yhden kauramoottorin mukaani.

Jos joku luki aateliseni päiväkirjaa, kuin piru raamattua, saattoi päätellä aivan oikein, että viimeisen pelin jälkeen onnistuin törmäämään Empire Huntsmen -joukkioon etsinnöissäni. Kääpiöideni suhteen tämä tarkoittaa, että saan valita seuraavan skenaarion ja mistä pöydänreunasta aloitan pelin ja vieläpä saan myös aloituksen automaattisesti halutessani. Tämän edun hyödyntämiseen minulla on jo varsin selkeä suunnitelma, jossa on kyse puhtaasti resursseista. Joukkioltani puuttuu vielä kaksi varsijousta, joka haukkaisi ison osan viime pelin tuloistani, joten olen päättänyt kituuttaa vielä yhden pelin parilla vasamalla vähemmän ja valita pelattavakseni skenaarion Bounty Hunting, jossa voittaja saa kylmän käteisen lisäksi mm. tukun varsijousia.

Lopuksi vielä vähän listaa siitä, millaiseksi joukkioni on ensimmäisten pelien jälkeen kehittynyt. Tästä siis lähdetään liikkeelle viikonloppuna.

* Heroes *
Dwarf Noble (Eagle Eyes, Smashed Leg)
Gromril Armour, Shield, Dwarf Axe, Pistol x2, Dagger

Dwarf Engineer
Toughened Leather Armour, Pistol, Hammer, Dagger

Dwarf Troll Slayer #1
Dwarf Axe x2, Dagger

Dwarf Troll Slayer #2 (Hardened)
Dwarf Axe, Sword, Dagger

* Henchmen *
Dwarf Thunderer #1
Crossbow, Mace, Dagger

Dwarf Thunderer #2
Crossbow, Axe, Dagger

Dwarf Thunderer #3
Crossbow, Hammer Dagger

Dwarf Thunderer #4
Crossbow, Mace Dagger

Dwarf Thunderer #5
Pistol, Hammer, Dagger

* Hired Swords *
Roadwarden
Horse, Heavy Armour, Crossbow, Horseman's Hammer, Torch x3, Dagger

Warband Rating: 137
Ja rahaa kirstussa 11 kultakruunua.

2 kommenttia:

  1. Aikas cheddarin täyteisenä mennään jo nytkin. Kituuttamisesta ei mielestäni voi puhua jos bändissä on jo nyt melkein puolitusinaa varsijousia. *sniff*

    VastaaPoista
  2. Örkit hiljaa peikkoineen ja palloketjuineen :D

    "Melkein puolitusinaa" = 5. Oot sä aika hyvät propagandaopit ottanut ;)

    Kyllä sinne kohta tulee ne puuttuvat neljä tavallista kääpiösoturia jatkoksi iloksenne.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...