tiistai 27. syyskuuta 2011

UKGD 2011 Eldar-bongauksia Warseerista


Warseer-foorumeilla on tottakai jälleen viestiketju UK Games Day 2011-tapahtumasta keräämässä yhteen kaikkia tiedonmurusia GW:n ja FW:n tulevaisuuden julkaisuista. Pari kuvaa ajattelin nostaa sieltä kuitenkin esiin ja yllätys yllätys ne koskevat avaruussuippokorvia.

Juuri viikonloppuna heitin ilmoille muutamia huhuja Eldarien tulevaisuudesta ja yllä oleva kuva Warlockista ja Storm Guardiaanista niitä kyllä tukee. Oivoi lisää psyykkereitä hankittavaksi Ulthwén kokoelmiin. Molemmat figut varsin tuttuja, toimivia ja turvallisia.


Uudesta Phoenix Lordista Forgen suunnalta on huhuiltu jo pitkään ja on kieltämättä loogista, että se kuuluu tälle Forgen omalle Aspectille eli Shadow Spectreille eikä esimerkiksi Warp Spidereille tai Shining Speareille, kuten monet epätoivoisesti kiljuivat ja odottivat.

Tässä ei toki ollut kaikkia kuvia Eldareista tuosta tapahtumasta, mutta muut ovat jo ennestään nähtyjä Forge Worldin tuotoksia. Uutta Forgelta oli lähinnä komea mora lähitaisteluaseeksi Phantom Titaanille.

2 kommenttia:

  1. Hmm.. Kaverini tulee varmaan olemaan tyytyväinen kun Eldarit uusitaan, mutta minä en.. xD
    Ovat kyllä hienoja 'greenejä', pakko myöntää.

    VastaaPoista
  2. Nooh älä huoli rauhallisia päiviä kestää vielä ainakin vuosi ennen kuin suippokorvat saavat uutta verta myllyynsä, jolla teurastetaan mon-keighejä ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...