perjantai 9. syyskuuta 2011

Työprojekti: Tervigon osa 5


Tervigon-projekti on muhinut laatikossaan pitkään liikkumattomana, mutta ei se suinkaan kuollut ole. Horrosta se vain on. Karhut nukkuu talviunta ja nidit kesäunta? Toki oma laiskuus ja muut projektit vaikuttavat asiaan, mutta se oleellisin tekosyy on tottakai ollut kahden ärsyttävän oleellisen, mutta simppelin osasen puuttuminen. Tuossa kesäloman lopuksi ne kuitenkin viimein jostain bitsikaupasta kaverille irtosivat ja pääsen taas sovittelemaan ötökkää kasaan.

Munasuojus ja maata jalkojen alle
Ei siis mikään kovin mainittava päivitys, mutta projekti on ollut jäissä niin pitkään, että on syytä hieman ravistella. Olin jo väsäämässä otukselle alustaa itse Carnifexin basesta pituutta lisäämällä, mutta aivan naurettava ajatushan se oli kunnolliseen valkyyria/trygon-alustaan verrattuna. Onneksi moinenkin viimein irtosi kaverille sentään ja lopulta saapui myös puuttuva palanen otuksen panssaria varten.

Huhhuhhuijaa. Nyt kun vielä toivutaan kesäloman loppumisesta ja tottuu taas työtahtiin, niin alkaa tässäkin asiassa tapahtua jotakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...