tiistai 6. syyskuuta 2011

Huhu: Vampiraatit tulevat, vampiraatit tulevat!

Huhuiletko mitä epäilemme sinun huhuilevan?
En ole pahemmin viitsinyt julkaista huhuja, koska ne ovat kuitenkin joka tapauksessa vain sitä. Tämä on kuitenkin jotain hieman erilaista ja olen siitä aika innoissani, joten pistetään raapustaen. Varsinkin, kun huhusta on oletettu spoilerikuva uusimmassa White Dwarfissa.

Huhumylly kertoo seuraavaa: Games Workshopin Specialist Games on tuomassa uuden "yhden laatikon" pelin myyntiin. Samaan tapaan kuin parin joulun takainen Space Hulk-julkaisu. Vuorossa olisi Fantasy Battlen maailmaan sijoittuva laivastopeli. Vähän kuin Man o´War aikanaan, mutta ei Man o´War kuitenkaan. Pysytkö kärryillä? Ei se mitään.

Kyseessä olisi siis 10mm kokoista fantasiamerisotaa kaikki yhdessä ja samassa laatikossa ilman sataa lisäosaa näkyvissä horisontissa. Huhujen mukaan pelissä olisi neljä laivastoa mukana eli Empire, Orcs, High Elves ja Vampyyri(piraatit). Mikä olisi hienoa, koska aluksi huhuttiin vain kahdesta ryhmittymästä.

Ainakin itseäni tämä mahdollinen julkaisu kiinnostaa kovasti. Varmaan pakko hankkia se X-pekkaan kimpassa. X:n ollessa laivastojen lopullinen lukumäärä. 

Tämä huhuyhteenveto ammentaa tottakai huhujen hovihankkijasta eli Faeit 212-blogista.

6 kommenttia:

 1. Jaahas taas lisää hyllyntäytettä, mihin nämä kaikki mahtuu !?

  Noh tämä on kyllä varsin iloinen uutinen, laivasto matsaamisessa on sitä jotain, Pirates soundtrack vielä taustalle soimaan. Sitten kun vielä kerkeäisi pelaamaan Battletechiä kyllikseen ennen tuon julkaisua...

  VastaaPoista
 2. Battletechin tuntien ehdit juuri ja juuri yhden pelin pelata loppuun tuon julkaisuun mennessä...eiku

  VastaaPoista
 3. Jopas jopas ... Games Workshop -huhu joka oikeasti aiheuttaa vahvaa kiinnostusta allekirjoittaneessa. Oletettavasti joutuu laittamaan hankintalistalle :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Hyvin hämmentävää suorastaan. Specialist Games <3 Tällä hetkellä huhutaan, että jo 17. päivä kuultaisiin aiheesta lisää GW:ltä.

  VastaaPoista
 5. Ompa viileetä kuvitusta ISOLTA ROTALTA!!!
  Tsaijjajai.. Iso B on selvästi vienyt tuon hatun Gagalta ;)

  VastaaPoista
 6. Ilmankos se näytti niin hyvältä! ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...