tiistai 22. marraskuuta 2011

Leffaisku: Immortals 3D

Theseus - Yksi harvoista, joiden nimeä ei ole pöllitty WH40K:sta. Vai miten se meni...
Taas tallataan antiikkista välimerta, jossa jumalat ovat jumalia, miehet miehiä ja naiset... oraakkeleita tai kuningattaria. Näkyykö muka muita? Äitejäkään ei yleensä tarvita, kun sotureita sikiää jumalten jalanjäljistä. Vuorossa leffaiskuissa siis Immortals.

Haremdog Oracle
Menen suoraan asiaan. Tämän elokuvan suurin meriitti on se, että tekijät ovat keksineet hidastuksille uuden tason. "Hei heitetään jumalia Bullet Timeen, niin kenenkään muun ei tarvitse enää liikkua lainkaan." Jaa niin, mutta onhan näinkin rajuja hidastuksia nähty jo ennenkin, mutta ilman jumalstatusta. "Ai niin unohdin sanoa, että laitetaan myös hidastuksiin niin paljon verta, että taistelut näyttävät käydyn painottomassa tilassa." No sitten!

Sori sopimus vaatii jättämään kaiken veren leffateatteriin
Tai sitten ei, sillä tällä reseptillä ei päästä kovin pitkälle. Lopputulos on hyvin perinteinen, joskin toki kaunis, toimintaelokuva. Immortals sopii aivot-narikkaan- leffailtaan, mutta juuri muuta se ei ikävä kyllä tuo pöytään. Parasta siis varata kunnon popparit evääksi.

Näyttelijöistä Mickey Rourke on tottakai kaikista eniten kotonaan
Sinäänsä varsinaista valitettavaa teoksen osasista ei ole, mutta ei kyllä paljoa kehuttavaakaan. Näyttelijät eivät käy hermoille, mutta eivät myöskään häikäise. Juoni taas on se osanen, joka kahlitsee elokuvan kaikista eniten vain tavalliseksi toimintapläjäykseksi, sillä se ainoastaan tarjoaa kehyksen räiskeelle. Yllätyksiä tai edes juonenkäänteitä ylipäätään on aivan turha odottaa. Ainoa asia missä Immortals näyttäytyy edukseen on.. Noh juuri se eli leffa näyttäytyy edukseen. Elokuva näyttää yhtä kauniilta, kuin trailerinsa, mutta siihen se jääkin.

Kulta-pack on taas muotia
Toisaalta mitä voi odottaa elokuvalta, jonka kovin mainoslause on se, että elokuvan on rahoittanut sama tyyppi, joka on joskus aikanaan maksanut jonkun hyvän leffan, minkä joku muu teki. En siis oikein uskalla suositella, kuin kovaan äksönnälkään sitten, kun herkullisemmat tapaukset on katsottu läpi.

2 kommenttia:

  1. Taidanpa tietää, mitä "pääsen" seuraavaksi itse katsomaan - tiedänpä siis vaatia seurakseni riittävästi karkkia ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...