torstai 10. marraskuuta 2011

Viikon Vinkkilista #50: Havuja perkele!

Viideskymmenes vinkkilista joo-o pyöreitä lukuja mennään tällä viikolla. Totesin, että alkaa olla turhan runsaasti aikaa siitä, kun olen viimeksi kotimaisia blogeja käynyt läpi postauksen muodossa. Kyllähän uudet toki aina lisäilen tuohon oikealla olevaan blogrolliin sitä mukaan kun niitä vastaan tulee, mutta kokemus on osoittanut, että ne saattavat lipsahtaa ohi silmien riippuen päivitys- ja vierailutahdeista sun muusta randomista, joten nostetaanpa listaksi esiin ne blogit, jotka ovat tuon edellisen viikkolistan jälkeen ilmestyneet (ja pysyneet jotenkin hengissä).

Muistakaa, että hyvän bloggauksen kultainen säännöstö ei ole "Location, location, location" vaan Verkosto, verkosto ja verkosto.*

Aakkosjärjestyksessä olkaatten hyvät.

1. Cardano System
2. Good Gaming Philosophy
3. Grondiksen peliblogi Kourallinen arpakuutioita
4. Im Memoriam
5. I Want it Painted Pink
6. Tinasotilas.net Lead-Space
7. Legion of Plastic
8. Pelit ja vehkeet
9. Projekti X
10. Ramblings of an emu
11. Ulottuvuus-X
12. www.exocowboy.net
13. Xenocafe

Ja vielä jotta saadaan kivaa jatkuvuuden tunnetta, niin ihan ensimmäisessä kotimaisessa listassani mutisin erään kadottamani kotimaisen blogin perään, jonka eldareja olin joskus aiemmin ihastellut. No sittemmin olen tuon karkulaisen löytänyt, kun sivusto teki feenikslinnut elikkäs puhuin silloin tämän listan numerosta 12. Käykäähän ihmeessä ihmettelemässä Exon teoksia, jos ette ole sinne vielä tähän mennessä eksyneet.

* Tässä ohjeessa hienoa on myös, että lisäämällä kolme i-kirjainta saadaan erinäisten alojen blogien menestymisen salaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...