perjantai 18. marraskuuta 2011

Madellen eteenpäin


Tekee mieli parkaista. Varmin tapa törmätä projekteissa seinään on uhota, että hitto nyt mennään lujaa. Noh esitellään nyt viimein jotain sutimisia. Ehkä bloggaus tämänkin lukon taas aukaisee. Yllä siis ensimmäisiä värikerroksia Crusadereihini ja Dreadfleetin kääpiölaivaan.

Aloitetaan paatista, sillä se on syyllinen jumitukseeni. Kuten näkyy lähdin tavoittelemaan perinteisen teräshirviön sijaan jotain poikkeavaa kääpiömetallia. Iski vain ahdistus, että tuliko nyt tavoiteltua omaperäisyyttä pelkän omaperäisyyden tavoittelun vuoksi. Ennen ensimmäisiä pronssikerroksia pohjustukseksi tehty rautamainen pinta näytti kuitenkin todella hyvältä ja nyt olen useaan otteeseen istunut tuijottamassa tuota, että lähdinkö oikeaan suuntaan ollenkaan. Pitää kai vain ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä tuo loppuun, vaikka tekee mieli jänistää ja tarttua Fairy Power Sprayhin.

Crusadereihin olen oikeastaan tyytyväinen, mutta toki saisivat olla jo valmiit. Ai olenko tosissani kultaisen panssarin kanssa? Kyllä aion ihan tarkoituksella korostaa inkvisition egoa ja ylemmyyttä tällä kornilla tavalla. Myös mahdolliset varsinaiset Grey Knightit saavat kultaisen panssarin niskaansa, jos moisia joukkoon liittyy.

2 kommenttia:

 1. Älä suotta ahdistu, sillä laiva näyttää oikein kivalta noinkin. Minusta siinä on aika kiva pehmeä ja lämmin sävy. Yksityiskohtiin sinun pitää kuitenkin keksiä jotain.

  Voisin ehdotella ihan normaalia metallihilettä tykkeihin, ehkä punaista vesirajan koristeisiin. Keulakoristeeseen voisit ehkä miettiä löytyykö jotain erikoisempaa ratkaisua. Chainmail olisi todennäköisesti aika laimean näköinen, mutta itse voisin kuvitella sinne sinistä metallihilettä.

  Vesimyllyn kääpiö menisi ihan metallisena, mutta sinne varmasti sopisi moni muukin väri riippuen mitä otat apuväreiksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista niistä on heti apua.

  Punaista olen harkinnut koristeisiin eli esimerkiksi tuohon vesimyllyn paneeliin. Tullut maalattua vain punaisia läikkiä eldarien puolella niin paljon, että tahtoisi keksiä jotain muutakin väriä, mutta se on tähän asti tuntunut parhaalta.

  Tuo keulakoriste on tosiaan haastava. Hieman sitä jo kullalla erotin pronssista, mutta jotain rajumpaa se kaipaa myös.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...