keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Viikon Vinkkilista #52

1. Voi. Pyhä. Jysäys.
2. Dark Angel Vindicator trilogia
3. Missionary/Preacher*
4. Tässä Land Speeder Stormissa on oikeaa asennetta
5. ja oikea idea on tässäkin
6. The Fujita dinner
7. Witchfate Tor
8. Kaipaankin ideoita servitoreihin
9. Caged Dreadknight
10. Stone Texture Spray**

Bonus:  A new power is rising - Koska Asenne on selvästi viikon teema.

* Kah pohdein juuri itsekin flagellanttien ja cadiaanien bitsien lyömistä yhteen vastaavalla tavoitteella. Se on aina vähän hassua nähdä jonkun jo toteuttaneen pohtimasi idean. Toisaalta tulee sellainen "Nonih hyvä olinpas taas niin pirun omaperäinen", mutta toisaalta myös lohduttavaa, kun huomaat ideasi toimivan, vaikket sitä itse ole vielä edes kokeillut.

** Näitä löytyy Suomestakin.

Viikon huhu: 6th edition FOC rumors and starter set

Nämä huhut ovat mielenkiintoisia ja osa voi jopa osua kohdalleen, mutta ylipäätään tämä kokonaisuus kyllä haiskahtaa. Phil Kelly spoilaisi kolmea kirjaa ja aloituspakkausta ja vielä omalla nimellään? Ja miten hän voisi olla juuri aloittanut Tau Codexin kanssa työskentelyn, kun "aikataulujen" mukaan kyseisen kirjan pitäisi olla suurinpiirtein oikoluettavana. Jotenkin en näe Philiä tarkistamassa kielioppia. Huhuista mutuilua toisten huhujen perusteella. Nyt taistellaan vankalla pohjalla. ;)

Aistin viikkolistan venymistä.

3 kommenttia:

 1. Tuo ykkönen on kyllä komea. Pakko sanoa että jos GW:n julkaisemat pelit olisivat lähellekään yhtä eeppisiä kuin harrastajien tuotokset GW:n napeilla, pelaisin varmasti edelleenkin fabakytkoota :)

  VastaaPoista
 2. Se on ehkä fabakytkoon heikkous ja vahvuus, että pelit ovat vain juuri niin eeppisiä, kuin niistä itse saa tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Tuokin on kyllä totta. Sopiva porukka kasaan niin mistä tahansa pelistä tekee kyllä eeppistä, kyllä faba oli fabaa silloin 90-luvulla, mutta nyt kun miettii tosissaan niin oliko se oikeastaan niin silloisesta setistä vai silloisesta kaveripiiristä kiinni.

  Mutta onhan se toki niin, että hyvässä seurassa pelaa heikompaakin peliä ennemmin kuin loistavaa peliä huonossa seurassa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...