maanantai 17. tammikuuta 2011

Ensimmäiset Warp Spiderit pöydälle

Tuli hieman synkkiä kuvia, mutta eiköhän ryhmä esittäydy vielä jatkossakin
Tuli pikaisesti viimeisteltyä ryhmä Warp Spidereita pelipöytätasoon. Static Grassia pitäisi vielä tuputtaa alustoihin. Ei mitään ihmeellistä, mutta ainakin päästään sotimaan väreissä. Oman armeijani suhteen "pelipöytätaso" tarkoittaa pikemminkin "Valmis, kunnes aiheeseen jälleen palataan." Näihinkin varmasti lisätään vielä jossain vaiheessa parempia hailaitteja ja yksityiskohtia. Spirit Stonetkin tuli maalattua huomattavasti normaalia laiskemmin. Warppareiden takapuolellakaan ei ihmeteltävää ole, sillä en ole vielä keksinyt mitään sopivaa kuviota heidän reppuihinsa sudittavaksi.


Aloittelin viikonloppuna myös uutta projektia, joskin hyvin pientä sellaista. Let the Dice Decide-bitsikaupasta tuli muun sälän ohessa tilattua faban puolelta yhden High Elf White Lionin torso. Tähän olisi tarkoitus pohjata toinen armeijakuntani Autarcheista. Heistä se huomattavasti nuorempi, joka ei vielä ehkä täysin ymmärrä käytännöllisen tai vaatimattoman pukeutumisen päälle. Siksi karhuntalja asemaa korostamaan. Mutta se fluffista tällä erää.


Sinitarravaiheessa mennään, eli olen erilaisia vaihtoehtoja vasta testailemassa ja harkitsemassa. Tappelen varsinkin erään vanhemman Striking Scorpionin alaruumiin ja tavallisten guardian-jalkojen välillä. Hänen tuleva varustuksensa armeijalistaan on kuitenkin selvillä. Nuorimmainen joutuu valitettavasti tietysti kakkos-autarchin rooliin ja tyytymään varsin edulliseen varustukseen. Pisteitä uhrataan siis vain Scorpion Chainswordiin ja lisätään sekaan a-twist-of-lemon Avenger Shuriken Catapultin muodossa. Yhteensä vain 77 pistettä. Mikä tosin tarkoittaa myös sitä, että nuorukainen pääsee mahdollisesti välillä näyttämään kykyjään pienempien iskujoukkojen johtajana. Ei tällä erää aiheesta sen enempää. Esittelen tuotoksia sitten myöhemmin, kun pääsen kehittelyissä pidemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...