perjantai 14. tammikuuta 2011

Suippokorvia pois GW:n hyllystä

99110104103
Internet tietää kaiken ja nyt se huhuilee, että muutamia Eldar-figuja ollaan poistamassa valikoimasta. Ei välttämättä kokonaan, mutta ilmeisesti GW:n liikkeiden hyllystä kuitenkin. Jos näin todellakin on, niin sehän ei välttämättä tarkoita yhtään mitään muuta, kuin että ne ollaan tilan säästämiseksi siirtämässä kaupoista pois pelkästään nettimyytäväksi.

Eldareilta on lähdössä nämä kaksi:
 
99110104103 - Eldar Swooping Hawks - 46-26 - DELETE
9906010407401 - Eldar Avatar - 46-46 - DELETE

Hengitystään ei kuitenkaan kannata alkaa pidättää. Saattaa siis olla, että näiden saanti vähän monimutkaistuu. Saaaaattaa tietysti olla, että tämä voisi myös tarkoittaa uusia figuureja. Avatarin suhteenhan moista on huhuttu jo jonkin aikaa muutenkin. Swoopparit taas ovat figullisesti tällä hetkellä aspectien vanhimmasta päästä. En tosin edelleenkään ole ryhtymässä warhammerien suomalaiseksi huhuvälitysblogiksi, joten en hyperventiloi tästäkään tämän enempää. Eipä näiden kahden mahdollinen poistuminen itseäni kauheasti liikauta, sillä wanha Avatar löytyy jo muutenkin ja Swoopparit tahdon convertoida itse, jos joskus naksahtaisi niitä käyttämään taas. 2. edikan aikaisia figuja niistäkin kyllä löytyisi.

Kokonaisen GW:n hyllymuutoslistan löydät vaikkapa täältä.

Joo hiljainen viikko laatikossa ja olen monta päivää tapellut Ultramarines-leffan "arvostelun" kanssa. Moisesta aiheesta tekstiä siis ainakin tulossa.

1 kommentti:

  1. Noh, ei ainakaan yhtään Orkseja poistu. Tosin eihän nuo nyt hirveästi harrastamiseen muutenkaan vaikuta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...