torstai 26. toukokuuta 2011

Porilaisten figumiitti 16.6.2011

Realistiset tavoitteet?
 Hieman paikallisia asioita täältä Porin suunnalta.

Kuten viime viikolla mainitsin, niin järkkäilin pientä näytösluontoista pelaamista Jinsei ry:n peli-iltaan viime lauantaina. En ole siitä ehtinyt vielä tänne blogiin tuloksista edes raportoimaan, sillä kameramiehelleni tapahtuma oli liikaa ja hän on vielä vuoteenomana. Kirjoittelen siis jälkilöylyjä ja postailen kuvia, kunhan niitä vain saan.

Jotain tapahtuman onnistumisesta...tavallaan...kertoo se, että Sotavasarassa Porin omalla keskustelualueella on virinnyt kovinkin paljon keskustelua paikallisen toiminnan herättelystä. Keskustelun ajoittaista laatua en kehtaa edes kommentoida, mutta niin tai näin päädyin vastavuoroisesti pyytämään animeseuraa sponsoriksi figumiittiin. ..ja noh kuulun itse hallitukseen, joten temppu ei ollut kovin vaativa :p Suhteet jyllää. Jinsei ry siis avustaa tiloissa ja heittää kahvituksen päälle, joten porilaiset figuilijat näkevät toisiaan pitkästä aikaa kasvotustenkin.

Aiheen varsinainen keskustelu ja muu siis tässä ketjussa.

Eli lyhyesti:  

Porilaiset figuharrastajat kokoontuvat torstaina 16.6.2011 kello 18.00 alkaen kulttuuritalo Annankatu 6:n 3. kerroksessa. Olet tervetullut paikalle, jos täälläpäin Suomea hyörit ja vaikutat.

Puuh miten tässä taas näin kävi.

2 kommenttia:

 1. Helsingissä asuessa tuli istuttua noissa PK-seudun figumiitingeissä (ref. Sotavasara) aika tiuhaan ja olihan siellä hubaa. Pääosin aika pitkälti semmoista maalaajaporukkaahan noissa lappas, mutta eksyi paikalle pari oikein kunnon pelaajaakin armeijakasseineen, mm. ogre_dude. Siellä sitten ryystettiin kahvia Kaisaniemen thaikkukaffilassa ja jauhettiin pikku-ukoista, ohikulkijoiden ihmetellessä että mitäs se kissa nyt on sisälle raahannut.

  Lähinnä halusin noissa tapaamisissa tavata samanhenkisiä hemmoja ihan livenä. Yritettiin me useampaan otteeseen lähteä siitä sitten oikein radallekin, mutta harvammin kuitenkaan onnistui - harmi. Vähän kun tykkää ite olla semmonen "kaljahammeristi" ja vetää hommaa pilke silmäkulmassa, niin masentihan se... Tää skene kaipaa vähän enemmän semmosta rock'n'rollia ;)

  VastaaPoista
 2. Joo saas nähdä mitä porilaisista aineksista saadaan kasaan. Vaikka tässä kaupungissa normaalisti vain jurotetaan hiljaa, niin katsotaan nyt, jos figunörteistä vähän saisi puhetta sentään irti.

  Rokkistarojen vähyyden skenessä voi selittää se, että vaikka joillain saattaisi olla varaa ostaa uudet figut joka "keikan" jälkeen, kun särkee armeijasalkkunsa pelipöytään, mutta harvemmalla taitaa olla aikaa ja intoa maalata se uusi armeija joka välissä ;)

  Kaljahammeristi on kyllä hieno termi. Täytyy pitää joskus figubloggaajien öktööberfest ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...