perjantai 31. joulukuuta 2010

Eväitä uuteen vuoteen


Vielä piskuinen päivitys tälle vähiin käyvälle vuodelle. Alkaa pahin matkailu-joulu-nuha-väsymys helpottamaan juuri sopivasti, että saa nautittua uudesta vuodesta sentään. Teempä siis pikaesittelyn tuoreemmista hankinnoista, joiden avulla lähdetään sitten käynnistelemään vuotta 2011.

Forge Worldin Apoc-kirja vilahtikin jo jossain UK-päivityksissä ja tämä on tavallaan tuliainen hieman koko peliporukalle, kun se kerran kuitenkin tarjoaa hieman jokaisen armeijalle jotakin. Lisäksi jenkkiläisestä The Bitz Barnista tuli hieman sälää. Ei tosin mullistavia, sillä suuri osa tarpeellisista palasista oli loppu. Lähinnä Fantasy Battlen puolelta haltioiden lippuja eldareja varten ja sitten nuo Mawlocin putket, joiden varalle on alkanut kehittyä hyvin epämääräisiä ajatuksia. Ostin ne, koska niistä tuli mieleen wraithbone ja nyt on tullut sellainen kummallinen idea, että jos tekisi niistä rastat. Arvauksia saa esittää, että mille...

Kaikki nuo bitsit eivät ole barnista, vaan Eldar Sensor Arrayt ovat peräisin ihan Sotavasara.netin ostomyynnistä. Kaivannutkin niitä enemmän kuin yhtä, mutta ei ole tehnyt mieli tilata useaa kokonaista Squadron Command Framea. Lisäksi kuvassa lojuu tottakai pari korkkaamatonta laatikollista Dark Eldareja, jotka juuri kävin hakemasta kimppatilauksen jäljiltä. Laatikko wychejä ja kaksi hellioneja.

Eli näillä se rehaaminen ensi vuonna alkaa, mutta se shoppailuista. Nyt takaisin aaton viettoon. Raketit paukkuvat jo ulkona ihan kohtalaisena tykistönä. Meikäläinen jatkaa nyt tortillojen ja muiden texmexien ahtamista masuun, niin lähtee loppukin nuha.

Hyvää alkavaa uutta vuosikymmentä ja muuta hurlumheitä kaikille lukijoille ja satunnaisille törmäilijöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...