tiistai 28. joulukuuta 2010

Viikon Vinkkilista #11: Venom-spesiaali

Uuden DE-julkaisun jälkeen ihmisillä on noussut kova paine väkertää oma Venom-transporttinsa. Itsehän aloin rakentaa Venomia jo kauan sitten kummallisen harlekiinien beta-codexin aikaan. Jotkut ovat tosin sitä mieltä, että Harlekiinien Venom ja Dark Eldarien Venom eivät ole sama laite ollenkaan, mutta ei moiselle väitteelle kyllä mitään pohjaa ole. Ei sinäänsä, että missään olisi toiseenkaan suuntaan vahvistettua tietoa. Mielestäni kuitenkin aikalailla samasta laitteesta täytyy olla kysymys. Kaksi samannäköiseen alukseen perustuvaa samannimistä pientä transporttia, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa? Joo niin varmaan.

Tuo oma Venomini on pelillisesti ajateltuna aivan liian valtava varsinkin suhteessa nykyisiin Raidereihin. Nykyisellä DE:llä pelaaminen vaatisi pienempiä ja helpommin kasaan heiteltäviä kilpureita. Ei sinäänsä, että tuokaan monimutkainen olisi missään nimessä ja tällä hetkellä olisi helppo ostaa vanhoja Raidereita osiksi niitä varten, mutta jotenkin tuntuu siltä, että hieman tuotekehittelyä kaivataan lisää. Huhujen mukaan GW olisi tosin vuonna 2011 julkaisemassa oman Venominsa. Se on toisaalta sääli, mutta myös ymmärrettävää.

Ajattelin pitää viikottaisessa linkkivinkkilistassani Venom-spesiaalin ja listailla parhaimpia scratch buildeja ja conversioita, joita olen tähän mennessä nähnyt. Netti on niitä toki jo pullollaan ja lisää tulee koko ajan, joten senkun googlettaa lisää. Tässä teille siis omia suosikkejani inspiraatioksi ja ihailtavaksi.

1. Batwing *
2. Corsair-Venom
3. BoLS Venom-kilpailun voittaja
4. DE-Harlekiini-Venom
5. Purjevaunut
6. Herhiläinen
7. Purjesiivet ovat suosittuja
8. Sirkkeli
9. Takalevitys
10. Laiskureille
Jokeri. Vanhaa koulua

* Varsinainen siellä viimeisenä alun esimerkkien jälkeen.

PS. Ja muistakaa äänestää figublogisisältöjä tuonne oikealle.

2 kommenttia:

  1. Ei ihme, että nuo purje-vyperi-konversiot ovat suosittuja. Omaa silmää miellyttävät ainakin vietävän paljon. Itse varmaan lähtisin myös Venomia rakentaman noista purjeosista.

    VastaaPoista
  2. Ne purjeet on kyllä tosiaan komeita. Tässä on tosin herännyt ajatus, että ehkä niitä pitäisi pikemminkin hamstrata Craftworldilaisten puolella käytettäviksi. Se sopisi hyvin ilmeeseen, koska heidän avaruusaluksissaan on hieman samankaltaisia purjesiipiä.

    Kun nyt pääsisi tästä nuhanpoikasesta eroon, että pääsisi tästä väsymyksestä eroon, että jaksaisi tehdäkin taas jotain, että saisi päiviteltyäkin taas jotain...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...