tiistai 7. joulukuuta 2010

Pitkä viikonloppu on pitkä Pasilassakin


Huhhuh. Oli kyllä tosiaan pitkä tämä pitkä viikonloppu. Meinasin jo jättää tiistailtakin blogitekstin välistä, mutta nyt, kun viimein pääsi raahautumaan takaisin netin äärelle, niin löytyi sen verran oleellinen uutinen, että pikaisen raapustuksen teen. Pasilan 3. tuotantokauden jaksot alkavat 17.1.2011. (Pasila@YLE) Tätä tietoa ja sarjaa sitä joko vihaa tai rakastaa ja itselle ainakin sarja on ehdoton. Suorastaan jännää nähdä, mitä pahaa ovat tällä kertaa keksineet.

Viikonloppuna tuli pelailtua paljon ja siitä riittää tottakai ammennettavaa tälle viikolle. Kaksi uutta lautapeliä tuli testattua, joten niistä luvassa asiaa ja sunnuntaina ehti myös WH40K:ta mättämään taas. Eldarini veivät voiton kaaoksen joukoista ja Dark Eldareille tuli myös ensimmäisiä testauksia väriteeman kanssa tehtyä. Mutta tätä ja kaikkea muuta sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Oh my, 17.1. on ihan just! Mitä lautapeliä testailitte?

    VastaaPoista
  2. Epäkuolleita liikkui aikamoinen läjä sillä ensimmäistä kertaa pääsin pelaamaan lautoja Vampire: The Prince of the City ja Zombies!!! (Jep nimessä on kolme huutomerkkiä)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...