sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Cambridgen herttuaparin häävalvojaiset


No et kai nyt oikeasti luullut, että tästä on vakavissaan puhe?

...ei tietenkään vaan höpinöissäni on tällä kertaa kyse tästä;


Tyttöystävä kavereineen piti "häävalvojaiset" perjantai-iltana eli tuijottivat hääkoosteita kakkua syöden. (Siis kiesus katsokaa nyt tuota kakkua) Koska ympärilläni oli yhtäkkiä kämppä tyhjillään ja ajatus moisista häävalvojaisista ylipäätään repeilytti sen verran, että päätin pitää omat. Ensin ajattelin, että täytyy katsoa Braveheart, kun se sopivasti oli telkkarista taas tulossa. Mikäs sen kieroutuneemman brittikuninkaallista häh? Valitettavasti leffa alkoi turhan aikaisin, joten hylkäsin sen idean. Anttilan alelaarista kuitenkin tarttui sopivasti mukaan Hot Fuzz, joten kunnon brittileffaa kehiin vain.

Parit kaverit paikalle ja olutta, pähkinöitä ja dipattavaa pöytään. Olin Hot Fuzzin katsonut aiemminkin ja pidin siitä valtavasti, mutta siitä oli jo vuosi ja suoraan sanottuna epäilin ajan vain kullanneen muistot leffasta, mutta päinvastoin se oli vieläkin parempi kuin muistin! Elokuva lukeutuu ehdottomiin suosikkeihini, joten päätin kirjoittaa siitä hieman myös tänne blogiin hyvän sanan levittämiseksi.

"Morning."
En siis voi olla suosittelematta teitä katsastamaan tämän elokuvan, jos ette ole siihen vielä tähän mennessä törmänneet. Valtava määrä mahtavia brittiläisiä näyttelijöitä, reilu ripaus mustaa huumoria ja ankaralla kädellä runtua perinteisille toimintaelokuville. Hulluinta on, että samalla kun Hot Fuzz parodioi jenkkiläisiä poliisileffoja, niin se myös tekee asiat monessa kohtaa yksinkertaisesti paljon paremmin.

Youtube on ärsyttävästi saanut päähänsä alkaa estää tiettyjen videoiden upottamisen, joten en nyt saa tähän suoraan laitettua kunnollista traileria katsottavaksi, joten klikkaa tästä ja nauti. Traileri antaa varsin hyvän käsityksen elokuvasta, mutta tavallaan sen ehkä toivoisi jopa paljastavan hieman vähemmän.

Jotta saadaan jotain elävääkin kuvaa sisällöksi, niin liimaan tähän edes yhden fanitrailerin sitten. Ainakin tämä korostaa hyvin brittinäyttelijöiden kokoelmaa...ja pyssyjä. Pyssyjä ei voi olla koskaan liikaa.Että ei minulla tähän enää muuta lisättävää, kuin että hyvät vaput kaikille teille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...