lauantai 14. toukokuuta 2011

500p "Näytösturnauksen" valmisteluja

Tässä ja tällä ollaan menossa
Eipä siitä kauaa ole, kun Fire Dragonien yhteydessä totesin, että ei sovi aloittaa uusia maalausprojekteja ennen, kuin vanhoja on saatettu päätökseen. ...No eihän siitä taas tule yhtään mitään! Menin nimittäin lupailemaan paikallisella animeseuralla, että minä ja muutama muu WH40K-peliporukastani voisi vähän esittelymielessä pelailla hammereita yhdistyksen peli-illassa loppukuusta. Eldarieni lisäksi siis mukaan olisivat tulossa ainakin Defilerin tyranidit ja Tezin chaos-mariinit.

Hieman uudenlaisia haasteita tämä toi armeijalistan tekemiseen, kun pitäisi myös ajatella hieman sitä esittelypuolta eli mielellään mahdollisimman monipuolisia yksiköitä armeijaan, mutta näin pienessä pistemäärässä se on ennätyksellisen tuskaista. Totesin, että en saa pistemäärään mahtumaan kirveelläkään tankkeja, walkkereita ja hyppyreppuja, joten joudun valitsemaan näistä listaan vain kaksi.

# HQ
Farseer, Guide, Singing Spear [78p]

# Troop
Guardians x10, Scatter Laser [95p]
Rangers x5 [95p]

# Fast Attack
Warp Spiders x5 [110p] 

# Heavy Support
War Walker x2, Scatter Laser x4  [120p] 

Yhteensä 498 pistettä

Perfektionismi ei tietenkään salli viedä julkiselle paikalle mitään harmaata muovimassaa, joten kunkin on tarkoitus viimeistellä armeijansa pelipöytätasoon ja tietysti myös mukaan otettaviin maastoihin pitää vähän kiinnittää huomiota. Selvinnen siis parin yksikön maalaamisella, mutta kun tätä elämää riittää, niin on hyvä, että olen ollut ajoissa liikkeellä.

Kuten kuvasta näkyy, niin Rangerit ovat siirtyneet maalauspöydälle ja ne ovat varsin hyvässä vaiheessa. Lähinnä enää siis ne, Farseer ja kaksi War Walkeria, niin ollaan selvillä vesillä. Jos aikaa jää maalata enemmänkin, niin listaan on mahdollista vaihtaa vaikka Fire Prismiä tai vastaavaa esittelemään pelin scifistisempää tankkiteknologiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...