keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Dark Eldarien 2. aalto Advance Orderissa


Enää emme roiku huhujen varassa, vaan GW on heittänyt viimein uusia Dark Eldareja nettisivuilleen. Löydät ne Advance Orderista. Eli tulossa on Battleforce, Scourget, Venom, Talos ja Cronos. Kaksi viimeistä eivät valitettavasti ole samassa laatikossa toisin kuin etukäteen uumoiltiin. Scourgeista tykkään, mutta Talos ja Cronos eivät oikein istu omiin suunnitelmiini. Venom on oikein veikeä ja aivot raksuttavat siitä jo kovaa vauhtia vekottimia molemmille eldareille.

Mitäköhän tästäkin taas tulee.

Edit: Hum taisin nyt mennä vipuun. Vaikka Talos ja Cronos on laitettu sivuille erikseen tilattavaksi, niin molempien tiedoissa lukee kuitenkin, että laatikosta saa tehtyä kumman tahansa. Ompas kummallista.

7 kommenttia:

 1. !!!
  Ai jumankekka kun näyttää hyvältä toi uusi Talos Pain Engine! Ja noi Scourget! Aijjaijaijai, komiaa.

  VastaaPoista
 2. Jepjep :D
  Mut ei ole reilua. Juuri kun sain vihdoinkin itseni potkittua itsepäisesti jatkamaan nidejä deldareiden sijaan niin GW heittää kehään näin massiivisia DE inspiroijia.

  VastaaPoista
 3. No onneksi noita ei saa käsiinsä vielä hetkeen, joten nyt sun pitää vain viimeistellä nidit ennen sitä, niin kaikki voittaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan hienoja, melkein tekee mieli ostaa niitä, mutta pitää olla lojaali muille armeijoille. ;)

  Tuo Talos ja Cronos juttu on aika omituinen.. sama paketti mutta sivuilla erillään.. Noh eihän sitä ikinä tiedä mitä GW tekee.

  VastaaPoista
 5. Näyttäisi olevan tällä kellon lyömällä jo nidottu yhdeksi ainoaksi figuurisetiksi myös nettisivuilla tuo Talos/Cronos.

  VastaaPoista
 6. Joku kesäpepe säätänyt nettisivujen kanssa ;)

  Mutta jos noista ei tullut tuskaa vielä tarpeeksi, niin tästä voi vilkaista tulossa olevaa lentsikkaa: http://natfka.blogspot.com/2011/05/razorwing-jetfighter-pics.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...