tiistai 24. toukokuuta 2011

Viikon Vinkkilista #31

1. Voi pyhä jysäri mikä projekti
2. Black Templar Chaplain conversio
3. Nerokkaita demoniconversioita
4. Ja se powerleveli oli yli 9000
5. Siisti Hellhound
6. Freehand-vinkkejä
7. Dinoratsastajia eikä edes eldareja
8. Space Marine chapterien kokoontumisajot
9. Lemon Russin magnetisointi
10. Falcon 2.5*

* Damn itsellä on vasta 2.0 suunnitelmat meneillään.

7 kommenttia:

 1. Pitänee kommentoida tänne kun en oo varma saikko mun viestiä ees viimeks. Mutta niin perhanan nopee jätkä kun ilmestyt lukiaks mun blogiin ennenkuin varsinaisesti julkisesti teen sitä :D. Mutta ei se mitään saat katella taustana mun armeijan tulevia värejä nyt ainakin pari päivää ennenkuin laitan armeijalistan sinne, Army booken pitäis tulla meinaan tässä alkuviikosta, tänään tai huomenna jos hyvä tuuri käy. En vielä tiedä että pitäiskö laittaa suomeks vai enkuks toi sivu kun kuitenkin siellä aina muutama enkkua puhuva/lukeva käy kattomassa sitä. Mitä mieltä ite oot

  VastaaPoista
 2. Olen nopea pirulainen.

  Aijaiai Kdeff sinä et muuten ole sitten taas vielä liittynyt minun blogini lukijoihin ;)

  Sain juu myös sähköpostisi en vain ehtinyt siihen vastailla noiden esittelyturnauksen valmistelujen takia. Pistelen vastausta, kun työkiire hellittää.

  No itse valitsin kielekseni suomen, koska katsoin, että maailma on ihan ääriään myöden täynnä englanniksi kirjoitettua blogeja enkä tuntenut tarvetta alkaa valtaamaan koko maailmaa hiekanjyvänä tuossa massassa. Ja on se nyt vaan mukavampi höpistä omalla kielellä. Sitäpaitsi mukavampi vallata ensin oma maa ja sitten vasta naapurit. Perusdiktatuuria.

  Olen vähän sitä mieltä, että jos meinaa englanniksi blogata, niin kannattaa olla jotain erikoista tarjottavaa (esim Spiky Rat Pack) tai olla muutoin homma todella hyvin hallussa (esim Pain, Tin and Stuff), jos meinaa siitä kansainvälisestä kielestä hyötyä.

  Puhumattakaan siitä, että se englanti on oikeasti oltava hallussa eikä vain omasta mielestä. Edes se opettajan antama päähän taputus ei välttämättä todista mitään.

  Plus, että mielestäni on myös pienempi kynnys kommentoida suomenkielistä blogia.

  On pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta postauskin, mutten ole ehtinyt saamaan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Noh päätin lopulta että parempi vetää suomeks, vaikka ekan postin laitoin eka enkuks, mutta muutin sen sitten lopulta suomen kielelle, juu vastaile mun randomi sähköposteihin kun kerkeet :D. Ja kaippa se säälistä pitää alkaa sun lukiaks ;)(katsoo Furinjin lukijat 29, katsoo omat 2 8< ! )

  VastaaPoista
 4. Yksi parhaita tapoja saada lukijoita on lukea muiden blogeja ja yksi parhaita tapoja saada muut mainostamaan omaa blogiaan on mainostaa muiden blogeja :)

  VastaaPoista
 5. Noh nyt siel on pari blogia listoilla mun sivulla mm sun : D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...