lauantai 14. toukokuuta 2011

Technical Difficulties, Please Stand By


Jos olet Bloggerissa olevia blogeja yhtään vilkuillut viime päivinä, niin olet varmaan huomannut, ettei tällä viikolla ole mennyt valtavan lujaa. Lyhyesti sanottuna pari päivää sitten tuli isoja ongelmia ja bloggeria potkaistiin ajassa taaksepäin parilla päivällä. Tämä tarkoittaa, että tavaraa lensi eri asteisiin bittiavaruuksiin ja vaikka onkin lupailtu, että ne pyritään palauttamaan, niin ainakaan vielä niin ei ole käynyt. Itseltänikin lähti yksi postaus ja sen mahdolliset kommentit ja edellisestä postauksesta ainakin pari viimeisintä kommenttia. Puuh eli noh aika vähällä selvisin, sillä tilanne olisi voinut jollain toisella viikolla olla paljon pahempi.

Karkuun lähti siis vain tuo tekstini tulevasta pienestä "näytösturnauksesta," jota olen luvannut järjestellä ja sain sen nyt itse palautettua varsin vähällä vaivalla. Onnekseni oli jäänyt tuo teksti auki yhteen välilehteen, joten sain tekstin kopsailtua sieltä helposti talteen. Ei tarvinnut alkaa vanhaa luonnosta hiomaan uudestaan. Lucky~yy.

Että tälläistä...

Edit 24.5.2011: Kappas nyt kadonneet kommentitkin on saatu viimein takaisin. 

3 kommenttia:

 1. Juu...meidän blogistakin lähti ainoastaan pari kommenttia...Rotat selvis siis melko vähällä.

  VastaaPoista
 2. Jep, jotain hyvää siitäkin, että postauksia tulee hyvin harvakseltaan ;D

  VastaaPoista
 3. Onhan sekin yksi tapa parantaa varmuuskopiointia ;)

  Mitä olen ulkomaisia blogeja seuraillut, niin kommenttien katoaminen on lähinnä ollut se pahin ongelma. Ymmärtäähän sen, että se alkaa hiertaa kummasti enemmän, kun kommentteja on +20 per postaus. Kelpais mullekin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...