lauantai 28. toukokuuta 2011

Näytösturnauksen tuloksia


Nyt on viikonlopusta selvitty ja valokuvat saatu, niin voi hieman raapustaa tuloksia tuosta viime viikkoisesta näytösturnauksesta. Allaolevaa "Ennen/Jälkeen"-kuvaa ja postauksen viimistä kuvaa lukuunottamatta valokuvat ovat Jinsein aktiivisimman kameramiehen Jolezin ottamia, joten kiitokset sinne. Lisää hänen kameratyötään esittelen varmaan ensi viikolla. Jos olet missannut, että mistä tässä touhussa ylipäätään oli kyse, niin löydät pohjustukseni tästä.

Ennen / Jälkeen
Edetään kronologisessa järjestyksessä eli hyppäämme ajassa taaksepäin viime viikon perjantaihin. Luonnollisesti viimeiset siveltimenvedot tehdään viimeisenä iltana. Tämänhän kaikki figuharrastajat tietävät? Yllä näkyy siis lopputulos, mitä lähdettiin peli-iltaan ulkoiluttamaan. Aluksihan tilanne oli se, että vain Warp Spiderit olivat valmiita ja Guardiaanit olivat maaleissa, mutta basetus puuttui. Walkkerit, Farseerin ja Rangerit siis suttasin tuossa parin viikon aikana, kun aikaa liikeni. Puuh ja suoraan sanottuna näihin yksiköihin en kovin tyytyväinen ole. Kokonaisuutena näyttää ihan siedettävältä, mutta yksittäisen yksikön tuijottaminen saa suupielen nykimään väärällä tapaa. Oikaisin toki joissain kohdissa ihan tarkoituksella ajan säästämiseksi eli mitään mutaa en jalkoihin tai viittoihin vielä suttaillut tai muita vastaavia yksityiskohtia. Noh pääasia, että yksi lohko uudistuvasta armeijasta on pelipöytätasossa. Figuja riittää tehtäväksi vielä niin paljon, että näihin voi palailla sitten myöhemmin jälleen. Basetuksenkin tein 2.edikan tyyliin pelkkää flokkia alustoihin viskomalla. Old School yo! ...anteeksi.

Sitten seuraavaan päivään eli D-Day lauantai 21.5.2011.

Autooni sullottiin siis kolme armeijaa, kolme pelaajaa, yksi muonittaja ja epämääräinen laatikollinen maastonkappaleita. Tarpeettoman pitkään palvelleella saksalaisella tankillani huristeltiin siis tapahtumapaikalle ja landraidermaisella manööverillä valtasimme heti rakennuksen pingispöydän tarkoitusperiimme. Kamojen purku, maastojen levitys ja pelaamaan.

1. Näytös: Tyranids vs. Chaos Space Marines

Pahuuden joukot kokoontuvat chaos-kristallin ympärillä
Mission: Capture & Control
Deployment: Dawn of War
Tulos: 0-1

2. Näytös: Eldar vs. Tyranids

Tarpeettoman tiukat paikat
Mission: Annihilation
Deployment: Spearhead
Tulos: 5-3

3. Näytös: Eldar vs. Chaos Space Marines

Ja taas lähärissä
Mission: Capture & Control
Deployment: Dawn of War
Tulos: 1-1

Pelasimme siis kukin pelit molempia toisia vastaan ja tilastoa näette yllä. Tyranidit siis voitin ja Chaoksen kanssa oli tyytyminen tasapeliin, kun voitto jäi parin ranger-kiväärin laukauksen verran vajaaksi. Nämä 500 pisteen pelit tuntuivat todella nopeilta nyt, kun on jälleen tottunut 1000-1500 pojon matseihin.

Väkeä parveili mukavasti pöydän ympärillä jatkuvasti, joten tavoite pelin esille tuomisesta ainakin täyttyi todella helposti. Kävipä siellä muutamienkin tyttöystävät tuijottamassa pöytää ja peliä päivän aikana, että "ymmärtäisi edes puolet mitä blogeissa lukee." Köh. Kyllähän väeltä kiinnostusta touhua kohtaan siis löytyi ja ainakin yksi innokas uskaltautui heti pelaamista kokeilemaankin, joten tilaisuuden hänelle tottakai soimme. Tulokkaalle mariineimmat eteen eli Tezin Chao's ja Tez taas pelasi omia joukkojaan vastaan Defilerin Tyranideilla.

Demopeli: Chaos Space Marines vs. Tyranids

Mission: Seize Ground
Deployment: Pitched Battle
Tulos: Loppupisteet 0-0. Tyranideilla ei ollut enää trooppeja jäljellä objectivejä valtaamaan pelin loppuessa, mutta onnistuivat nirhaamaan viimeisen mariinin kentältä, joten voitto meni siis nideille. Varsin tasainen lopputulos siis.

Eli yhteenveto:
1. Kolme 500 pisteen armeijaa valmistui
2. Tietoisuutta warhammerista lisätty
3. Aiheutettu kipinää uusille mahdollisille pelaajille.
4. Herätetty vanhoja pelaajia horroksesta.

Ei siis ollenkaan huono ajatus ollut tämä tempaus. Pakko olla tyytyväinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...