tiistai 3. toukokuuta 2011

Arkistointi: Pitäisikö julkaisuhuhuja olla tarjolla suomeksi?


Kysely on päättynyt ja on aika tuijotella tuloksia. Kyselyn pohjustuksenahan oli tämä. 28 ihmistä sai itsestään irti kuljettaa hiirensä tuon kyselyn päälle. En nyt ihan äimänä ole innokkuudesta, mutta kyllä tulos silti aikalailla kertoo sitä tarinaa, mitä uumoilinkin. Monia kiinnostavat huhut, mutta on myös suuri joukko, joka ei jaksa niille juuri antaa arvoa. Tämä on täysin ymmärrettävää. Tuskin tuossa kauhean syvällistä analyysiä edes tarvitaan.

Ihmisten kommentteja aiheeseen olisi kyllä mukava kuulla lisää.

Kuten heti alustuksessa mainitsin, niin en aio alkaa välittää jokaista nippelihuhua jonkun mahdollisen codexin yksikön iniativen määrästä. Ehkä jotain isompia huhulöytöjä voisi joskus harkita jakavansa, jos kokee niiden kommentoinnin tarpeelliseksi. Esimerkiksi tällä hetkellä huhuista voisi vääntää irti sellaista, että suhteellisen hyvä arvaus seuraavaksi julkaistavaksi codex-kirjaksi olisi Necronit. Tai ehkä, jos joskus on todella todella tylsää, niin voisi perustaa kokonaan oman blogin moiselle. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä kaikkea hämärää sitä keksii. Ehkä vaikka ihan bloggaajaporukka kokoon?

Mutta ehkä tässä on joka tapauksessa kaikille teille suomeksi bloggaaville sellainen vihje, että ei välttämättä ole kovin väärin silloin tällöin joku huhu jakaa.

Lopuksi vielä tahdon tarjota edes jotain apua huhujen perässä juoksijoille, joten suosittelisin teille tuota lontooksi kirjoitettua blogia Faeit 212, joka keskittyy juurikin näiden nettihuhujen analysointiin ja uutisointiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...