perjantai 17. joulukuuta 2010

Lontoon kronikat osa 1


Turvallisesti päästy brittilään ja ensimmäiset tutkimusmatkat Lontoon keskustaan myös suoritettu. Yllä näette kuvaa hotellista, joka tuntuu hämmentävältä käytävälabyrintilta. Sanonpahan vaan, että kovin paksu ihminen ei huoneisiin vievää portaikkoa edes pääsisi ylös. Tänään perjantaina vedettiin tietysti kunnollinen englantilainen aamupala ja sitten metrolla kohti keskustaa.


Ensimmäiseen Games Workshoppiin törmääminen ei ollut mitenkään vaativa suoritus. Ensimmäinen kauppakeskus ensimmäisellä kadulla ja oho ei tarvinnut edes etsiä. Olen kyllä tehnyt niin kuolemaa kauppojen valikoimien edessä. Varsinkin HMV:n fyysisen liikkeen leffa- ja tv-sarjavalikoima jotain aivan käsittämätöntä suomalaisiin liikkeisiin tottuneena. En sortunut heti täyttämään laukkuja, mutta kyllä tuonne saattaa joku kolminumeroinen summa upota jo scifit ja animet hamstraamalla.


Siis katsokaa nyt tuota kuvaa. Siinä on puolikas yhdestä Doctor Who-hyllystä. En päässyt vastapäisen hyllyn takia perääntymään tarpeeksi, että olisi koko hylly mahtunut kuvaan. Ja tosiaan tuossa kuvaa vain yhdestä hyllystä, sillä niitä oli kaksi! Puuh. Ostoslistalla ajatuksissa pyörii ainakin tohtoria tottakai ja Stargate Atlantiksen täysi boxi ja kilo animea ja tiedä mihin kaikkeen sitä sortuu.

En nyt ala ihan kaikkia päivän touhuja selostamaan ja hotellin wlan kiljuu tuskasta kuvia ladatessa, joten ei nyt mitään täydellistä matkapäiväkirjaa luvassa. Plus, että olen ihan poikki kävelemisestä! Kymmeneltä paikallista aikaa alkaa Doctor Who-spesiaali jostain visailuohjelmasta se pitää kyllä katsoa ihan piruuttaan telkkarista tänään. Tämän päivän turistikohde oli Madame Tussaudsin vahamuseo, mutta ehkä raapustan siitä scifistinäkemystä joskus myöhemmin. Muuten aika meni tosiaan lähinnä Lontooseen tuntumaa hakiessa viikon hyörintöjä varten. Kirjoja kaupungilta jo tarttuikin mukaan:


Jep kolme Doctor Who-kirjaa, jotka olivat 3 puntaa kipale eli noin 3,60 euroissa. Todellinen löytö oli ehkä kuitenkin tuo 7 puntaa maksanut fantasiatietokirja, jonka laajuus on jotain aivan käsittämätöntä. Se kattaa kaiken Conan barbaarista Warhammer Fantasy Battleen ja Terry Pratchettista David Eddingsiin ja.. Huoh siis en kertakaikkiaan osaa edes tähän hätään kuvata kuinka kattava tuo teos on, sillä niin pullollaan fantasiaa se on. Siis mieti nyt. Fantasiakirjailijat ja ehkä kirjojen hahmotkin jopa ymmärtäisi, mutta sen lisäksi tuossa on tosiaan myös warhammeria, final fantasyä, warcraftia jaja... Enivei olen sanaton. Mahtava löytö.

Ai niin... On nyt kovin tohtoripainotteinen kirjoitus, mutta mitä muuta voi minulta odottaa Lontoosta! Päntele olen törmännyt jo kahteen Doctor Who-sisarsarjaan, josta en ole kuullut ennen. Pitäisi vissiin kaivella nettiä kotona ahkerammin! Sekavaa tekstiä.. Liikaa kaikkea... Furinji over and out!

1 kommentti:

  1. "Ensimmäinen kauppakeskus ensimmäisellä kadulla ja oho ei tarvinnut edes etsiä." - Niin väärin! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...