maanantai 18. lokakuuta 2010

Kun Webway myrkyn lykkäs - Venom, WIP


Kaivoin kaapista esiin vanhan kesken jääneen projektin. Pitänyt muutenkin kanniskella tämä kameran eteen ja nyt Dark Eldarien huhumyllyn myötä se mokoma on vielä ajankohtaistakin. Tässä allekirjoittaneen näkemys Venom-transportista. Pari edikkaa sitten oli GW:llä kehitteillä harlekiineille oma codex, josta julkaistiin beta-versio. Ehkä moinen tempaus oli jo tavallaan merkki tulevasta. Monestako toteutuneesta codexista on mahdettu virallisesti julkaista kaikille avoin beta? Niinpä. Takaisin asiaan! Testicodexissa oli harlekiinien oma kuljetusalus eli Venom. Kätevä Vyperiin pohjautuva vekotin, jonka piti pienemmän kokonsa vuoksi mahtua webbikäytäviin, joihin craftworldilaisten Falcon-pohjaiset alukset eivät sopineet. Pakkohan sitä oli alkaa rakentaa.

Runko Vyperistä ja siihen pultattuna jatkoksi palikkaa Dark Eldar Raiderista (kohta edellistä mallia olevasta). Yksinkertaista, mutta tehokasta jälleen kerran. Halusin omastani hieman synkempää, kuin mitä muut olivat tehneet, joten laitoin alukseen sivutelineiden lisäksi muitakin osia Raiderista. Eipä tullut tuolloin mieleen, että moinen voisi joskus tulevaisuudessa olla turhankin ilmeinen ratkaisu Venomeja rakennettaessa. Vieläkin vaikeuksia sisäistää, että Dark Eldarien kirjaan on kiskottu tämä harlekiinien kimppasurffilauta.

Yhtä pahastihan tämä projekti jäi kesken, kuin sen käynnistänyt codexikin. Olen jo pitkään suunnitellut liittäväni sen tavalla tai toisella Eldarien riveihin, jotta saisin myös syyn tehdä aluksen loppuun. Ainoa järkevähkö mahdollisuus olisi pultata kylkeen pari tykkiä lisää, kutsua kokonaisuutta Falconiksi ja heittää nippu harlekiinejä kyytiin. Mutta nyt näyttää uhkaavasti siltä, että uusi DE tarjoaa mahdollisuuden olla kutsumatta Venomia yhtään miksikään muuksi kuin Venomiksi.

Edit:  Jahas jostain syystä arvon Blogger ei tämän kuvan kohdalla suostu tekemään sitä perinteistä, että kuvaa klikkaamalla sen saisi näkyviin isompana. Ei sinäänsä, että kuvassa olisi juuri ylimääräistä nähtävää, kun figussa kerran pelkät pohjamaalit. Katsotaan, jos saisin asiaan korjausta jossain välissä kuitenkin.

Edit #2: Nyt toimii. Bloggerin logiikka elää jotenkin omaa elämäänsä ilmeisesti välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...