perjantai 5. marraskuuta 2010

Pakollinen lemmikkikuva

Ulkomaisilla figufoorumeilla on usein sääntö, että foorumiblogiin on pakko liittää kuva lemmikistä tai moderaattorit tuhoavat ketjun nopeasti ja armoa tuntematta. Tämä onkin saanut useat epätoivoiset figuttajat salakuvaamaan naapuriensa elikoita... Joo ei, mutta nämä "mandatory pet pictures"-postaukset näyttävät siellä täällä olevan nimenomaan enemmän sääntö kuin poikkeus. Sorrunpa tätä todella läpinäkyvää aasinsiltaa pitkin siihen samantien itsekin ja esittelen armeijani oman Gyrinx-kissan.
Keskeytetty figukuvaussessio
Tässäpä siis minun ja tyttöystäväni jonkin verran yli puolivuotias kissa Tiberius eli tuttavallisemmin Tibbe. Ja kyllä, katti on nimetty James T. Kirkin mukaan. Ja Ei, en ole trekkeri eikä ole myöskään tyttöystäväni. Itseasiassa olen aina lähestulkoon vihannut Star Trekkiä ja jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut, että nimeäisin joskus jotain trekin mukaan, olisin kohdannut ennenaikaisen loppuni lattialla kierien ja nauruun tukehtuen. Mitäkö Trekille sitten tapahtui? No J.J. Abrams tapahtui! Pakko myöntää, että tykkään kovasti uusimmasta Star Trek-leffasta. Johtuuko se juuri siitä, etten ole koskaan pitänyt trekistä? Hyvin pitkälti mahdollista. Leffa ei todellakaan ota itseään turhan vakavasti ja sen kyydissä on todella rentouttavaa istua. Tiedän, että mahdolliset tätä lukevat trekkerit vuodattavat parhaillaan verta kyynelkanavistaan, mutta hei ei se mitään monet rakkaimmat muistoni liittyvät trekkerien itkettämiseen. Olen spekuloinut syyksi sitä, että trekki ei ole koskaan ottanut itseään vakavasti ja nyt tämä uusin leffa paljastaa sen seikan entistä suuremmalle yleisölle ja tätä pöyristyttävää tekoa eräät eivät vain kestä. Näin se on nähtävä.

"Let's name him after your father"
"Tiberius? That's a terrible name"


Ajattelen taas vaihteeksi aivan liikaa, mutta olenpa kiinnittänyt huomiota kuinka häiritsevän usein näissä miniatyyriharrastajien "pakollisissa kuvissa" on kissoja.Tämä on outoa, koska kuvittelisi, että figut ja kissat eivät sovi yhteen tai pikemminkin ne sopivat yhteen turhankin hyvin. Kissa + 150 lelua ruohomatolla = Kaksi entistä 2000 pisteen armeijan omistajaa. Tibbe ei onneksi ole ainakaan vielä kertaakaan hyökännyt figujeni kimppuun, vaikka niitä on työpöydällä ollut tarjolla. Vesikippa on kyllä kaatunut pari kertaa. Se korkea muovimuki jostain syystä kiehtoo niin penteleesti vaikka hänellä on tottakai omakin vesikippa. Täytyy hankkia joku fiksumpi... kippa... kannellinen.

 Tämän blogitekstin kuvauksissa ei vahingoitettu yhtään guardiaania

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...