torstai 11. marraskuuta 2010

White Dwarf 371 eli Dark Eldar Dark Eldar Dark...


Pahoittelen, en ole ehtinyt vielä kirjoittaa raporttia tiistain peleistä. Tuo perjantainen manga-tapahtuma vie nyt ihan liikaa aikaa ja energiaa. Tuli kuitenkin eilen pitkästä aikaa hankittua White Dwarf-lehti. Tuo julkaisuhan on mennyt ilmeisesti tänä vuonna vähän parempaan suuntaan eli kohti omia juuriaan. Lehdessä on julkaistu jopa sääntöjä uusille yksiköille yms. Sellaisia asioita minä ainakin lehdeltä juuri kaipaisin sen pelkän hutun sijaan. Tästä numerosta on kyllä paha sanoa, että onko se menossa taas huonompaan suuntaan vai johtuuko se vain valtavasta ja pakollisesta Dark Eldar-hypetyksestä. Kilometrejä pitkä Battlereporttikin vaikuttaa aika kornilta nopean selailun perusteella. En muutenkaan ole lehteen ehtinyt vielä kauhean perusteellisesti syventyä, mutta innolla tottakai selannut valtavaa määrää kuvia uusista figuista. Tuo yksi violetti reaver-jetbiken nokka, joka lehdessä vilahtaa sai kyllä himoitsemaan DE-armeijaa, joka olisi maalattu Eldar-armeijani edellisellä väriteemalla. Kuulostaa onneksi typerältä ajatukselta. Maalauksesta puheenollen lehdestä tottakai löytyy myös kilo maalausoppaita suippokorvia varten, mikä on plussaa.

Vaikka GW:n tapa esitellä uusien figujen osia pala palalta lehdessä voikin tuntua typerältä, niin itse ainakin arvostan mahdollisuutta tuijotella niitä jokaista tarkemmin, koska ei ole ainuttakaan figua saanut vielä fyysisesti käsiinsä. Taidanpa kuitenkin jättää tämän numeron Dark Eldar-tarjonnan kommentoinnin tällä erää tähän, sillä en tosiaan ole ehtinyt edes lukea lehteä vielä kunnolla. En myöskään ala tähän arvostelemaan White Dwarfin touhuja vuosien ajalta ylipäätään, koska siitä ei loppua ihan heti ehkä tulisikaan. Joten ranttaamisen sijaan lopuksi vain ihan lyhyt toteamus jostain ihan muusta.

Eniten lehdessä nimittäin ehkä säväytti Fantasy Battlen uudet maastot eli Witchfate Tor ja Dreadstone Blight. Onhan näistä kuvia jo nähty netissä, mutta vasta nyt lehteä selatessa pystyi hahmottamaan, että NE OVAT VALTAVIA! Nyt ymmärtää niiden järkyttävän hinnan hieman paremmin, mutta on ne silti onneksi sen verran hintavia, ettei sorru heti hankkimaan. Mordheimiä varten voisi kyllä vähän houkuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...