sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sunnuntaisarjis: F@Nboy$

Tämä sarja oli joskus suurimpia suosikkejani. On moraalisesti arveluttavaa puhua näin menneessä muodossa, koska eiväthän ne aikanaan hyvät stripit ole miksikään huonontuneet. Sarjaa voisi helposti alkaa lukea vaikka alusta. Sarja vain on tipahtanut pois lukemistosta, koska piirtäjä vaihtui (henkisesti ei fyysisesti) eikä meno ole enää kauheasti innostanut. Päätin sarjan kuitenkin ansaitsevan esille noston jo ihan vanhojen hyvien aikojen kunniaksi. Sarjan idea on varsin perinteinen eli joukko nörttejä kommentoi ja riehuu ajankohtaisten ilmiöiden parissa. Tämän sarjan kohdalla keskitytään pääasiassa erilaisiin konsolipeleihin ja konsolisotiin, joista saa hupia tottakai irti vähän väliä.Tässä siis F@Nboy$

Hyppään samantien yli konsolisodista siihen yhteen oleelliseen seikkaan, miksi sarjasta pidin. Päähenkilöistä löytyy Playstation-väriä edustava Paul, joka on kieroutunut ja ovela sadisti. Äijä kuuluu siis idoleihini. Tässä yksinkertainen keino kääntää viaton lahja antajaansa vastaan:


Itse aihetta edelleen vältellen mainittakoon, että myös Kuolema vilahtelee sarjan sivuilla aina välillä. Hän on selvästi hieman maallistunut pratchettiläisistä ajoista.


Lopuksi vielä paljastus: Usein, kun joku puhuu oravista, allekirjoittanut möläyttää refleksinomaisesti "Oravat, nuo luonnon huumediilerit" ja vaikenen jälleen. Syyllinen siihen on juurikin tämä samainen sarjakuva.

Mitenkö tämäkään liittyy konsolipeleihin? No ei juuri mitenkään, mutta on sitä muillakin oikeus varastaa käyttöönsä äärimmäinen epätodennäköisyysmoottori.

No hyvä on jotain aiheeseen liittyvää edes sitten. Minulla on pleikkari. Ai niin isänpäivä. Sukulointia. Ei figutusta tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...