tiistai 9. marraskuuta 2010

Hornetteja suippokorville


Aiemmin viikottaiselta linkkilistaltanikin löytyi kuvaa Forge Worldin touhuilemasta kummallisesta Vyperin ja Falconin välimuodosta, joka oli nimetty Hornetiksi. Nyt vekotin on ilmestynyt Forgen kotisivuille ja siitä on saatavissa myös kokeelliset säännöt. (PDF)

Ensin sääntöliuskasta iskee typerä järkytys: Hornetti Pulse Lasereilla maksaa 135 pistettä! Aivan karseaa, mutta sitten järki ottaa onneksi ohjat ja tuota lappua voi lukea realistisemmin. Kaksi Shuriken Cannonia laitteeseen ja hinta on vain 65 pistettä. Verrataan tätä Vyperiin kahdella cannonilla, joka maksaa 60 pistettä ja Hornetti saa vielä paremmat panssarit ja Star Enginet vakiona. Joo ei tunnu hinta ollenkaan pahalta enää. Hornetti valitettavasti myös omaa sen perinteisen BS3:n ampumiseen, joten nuo järeämmät AT-tykit kärsivät siitä ikävästi. Hornetti on kyllä mukava keino kantaa tykkejä vastustajan naamalle, mutta eihän noiden isoimpien tykkien kantamilla edes tarvitsisi päästä niin lähelle. 

Scout-sääntökin Hornetilta vielä tosiaan löytyy, joten me eldar-pelaajat saamme siis panssaroidun lentävän War Walkerin Fast Attack-osioon. Ummm... Kuulostaa hyvältä.Vähän liiankin hyvältä. Oleellinen kysymys siis on, että nouseeko liiturin pistehinta vielä rajusti vai onko tämä vain merkki tulevasta suhteessa Dark Eldareihin.

Mitä itse figuun tulee, niin itsellä ollut valtavia vaikeuksia päättää, pidänkö siitä vai en. Tuntemukset vaihtelevat "Oi kun söpö ja pistävä" ja "Kuka on taas mennyt pistämään Falconin paperisilppuriin"-ääripäiden välillä. Olen kyllä tainnut alkaa pitää tuosta härvelistä, kun sitä on aikansa tuijotellut. Varsinkin nyt kun sai Forgen omia kuvia ja eri kuvakulmista. Se mikä aluksessa kai häiritsee on takapään alaosa. Eli se, että sitä ei edes ole. Ärsyttävän paljon siitä kyllä tulee mieleen uudempien Star Wars-leffojen viritykset. Tuollainen hornetti olisi kyllä suhteellisen helppo rakentaa itsekin. Pistetään harkintaan.

1 kommentti:

  1. Mitä tsekkailin hornetin sääntöjä niin fastin skimmer-statuksen ja star engines turvin pörriäinen saa ilmeisesti liikkua 24" ja ampua yhden laakin, 18" ilmeisesti vielä kaikki aseensa, aika mobiilia? Puhumattakaan vielä siitä, että scout-movilla saa aseteltua kilpurit vielä parempiin asempiin ennen pelin alkua. Mukavan kuuloista. 3x hornettia scatter lasereilla ja/tai shuriken cannoneilla kuulostaa minusta erittäin hyvältä.

    - Kardinaali

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...