perjantai 19. marraskuuta 2010

Inspiraatiota maan uumeniin ilman lapiota


GW:n What's New Today-blogissa oli juttua Apocalypsestä, josta valokuvat ovat toki aina kivaa nähtävää, kun tavaraa on vain niin käsittämätön määrä. Vaikka pelipöydällä olikin iso määrä eldareja, niin silti huomioni kiinnittyi tähän pieneen maastonpalaseen keskellä katua. Jep tietokoneen tuulettimia ja nehän ovat toki täysin vakiomateriaalia kaupunkipöytiä tehdessä. En ole vain ennen nähnyt niitä lyötävän ihan näin pokkana yksinään suoraan pöytään ja silti tuo näyttää erittäin hyvältä. Ehdottomasti teen itsekin jossain vaiheessa maanpäällisen tuuletusjärjestelmän merkkaamaan jotain valtavaa maanalaista kompleksia.

4 kommenttia:

 1. Hmm...ei tosiaan pahan näköstä ja pienellä väskäilyllä noista saisi vielä semmoiset että ne ottaisi virran USB portista että ne saisi vielä pyörimään ja näyttäisi varmaan maastona hemmetin hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Olishan se jännä elementti pöydällä. Pitäisi vaan hidastaa vauhtia aika reippaasti, että olisivat uskottavia. Plus, että kuinka kauan pelaajat jaksaisivat muutenkaan vaikkapa neljän tuulettimen surinaa ja kitinää keskellä pöytää.

  VastaaPoista
 3. Ei pyöriviä turmaloukkuja figuuripöydälle kiitos! Kuvitelkaa tilanne kun heitän 50+ noppaa samanaikaisesti pöydälle ratkaistakseni poikieni osumiset lähärissä. 5+ noppaa hukkuvat pyörivään tuulettimeen sitten iskee salamaa ja tulta. :D

  - Kardinaali

  VastaaPoista
 4. Täydellä teholla ne ei ainakaan saisi pyöriä. Muovifigut lentelisi ja nopat sinkoutuisivat pitkin pöytää. Mutta jos tuulettimien päälle laittaisi jotain verkkoa, niin ei haittaisi vaikka noppia sinne päin heittäisi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...