sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ei ehdi nyt, pitää lätkiä korttia

Dominion @ Lautapeliopas

5 kommenttia:

 1. Jaa että dominionia vai... noh itselläni ei ole tähän peliin sitä yleistä ''paras peli'' asennetta (hei eroan minäkin valtavirrasta joskus :D), dominion on kyllä ihan kiva peli esitellä ummikoille ja se on kohtuu nopea. Ongelmiksi nousevat jatkuva sekoittaminen ilman muoveja (paitsi nyt luettua tuon arvostelun olen kyllä skeptinen että kortit mahtuvat takaisin laatikkoon muovien kanssa) sekä se, että rikkinäisimmät kortit huomaa melko nopeasti ja ennustaisin että peli alkaa mennä samaa rataa melko pian kun kaikki kalastavat sieltä samat kortit. Siksi suosikkina korttipeli rintamalla pysyy Race for the Galaxy joka on minulle sitten dominionin selvä voittaja, sitä onkin tullut pelattua sitten se 100+ kertaa, ainoana ongelmana on että nyt kaikkien lisäreiden kanssa pakan sekoittamista ei jaksa kun se pelikin kestää vain 20-30 minuuttia (ja pakan sekoitus sellaisen 5 minuuttia siihen päälle). Saapas kuitenkin nähdä jos pukinkonttiin eksyy Thunderstone tai Ascension: Chronicles of the Godslayer jotka ovat dominion variantteja ^^'... eihän sitä aina ehdi kerkeämään pelaaman sitä War of the Ringiä / Horus Heresyä jotka vievät 4-6h... vai kerkeäisikö..?

  - Zombie

  VastaaPoista
 2. Oon kuullu kans paljon hyvää tosta Dominionista... Mut en oo päässy viel testaamaan. Ehkä pitää laittaa joulupukille kirjallinen anomus vetämään. Pistin just pelikassan leviäksi kun ostin Descent lautapelin. Huokeat 90 Egeä. Ja viel pitäis hankkia lisäreitä. :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin sain Dominionin joululahjaksi vuosi sitten ja nyt vasta viime viikolla sorruin lopulta yhden lisäosan siihen ostamaan. Harvoja heikkouksia siinä tosiaan ovat tuo sekoittamisen määrä ja se, että korttien muovittaminen saa tilan tarpeen räjähtämään entisestään käsiin. Mutta yksi haile, kun itse peli on niin hieno ja pitkäikäinen =)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla, eksyin ekaa kertaa. :)

  Meillä on ainakin toiminu muovien kanssa hyvin, eikä mulla myöskään ole tilaongelmaa.. ei tosin ole lisäosaakaan, joten johtunee siitä!(?) Mun mielestä pakan sekoittelu on vain terapeuttista, enkä oo koskaan kokenu sitä rasitteena. Siinähän se menee peliä seuratessa ja omaa peliä miettiessä.. :)

  Parasta Dominionissa on mun mielestä se, että se on erilaisten pakkayhdistelmien vuoksi joka kerta hyvin erilainen luonteeltaan. Jaksaa pelailla monet erät!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos :)

  Pitäisi omankin Dominionin muovittamista kyllä tosiaan kipeästi harkita, että kestäisivät paremmin. Dominion on kyllä ollut tosiaan todella kestävä peli juuri tuon muuntuvaisuutensa takia. Ja ihan juurihan on yksi lisäosakin taas ilmestynyt.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...