torstai 25. marraskuuta 2010

Vapaudu vankilasta -kortti

Linssilude. Tosin tällä kertaa taisi kiinnostaa lähinnä kameran hihna
Ihan pikainen postaus vielä tälle päivää. Katsokaa mitä hain Porin poliisiasemalta. Ei ei, en kissaa. Tiberius on ninja ei se jää koskaan kiinni. Passista tietysti puhun. Tätä ei ehkä heti käsitä figupostaukseksi, mutta se on sitä. Ensi kuussa nimittäin pitäisi lähteä käymään Games Workshopin luvatussa maassa eli Iso-Britanniassa. Pääasiallisena kohteena Lontoo. Ei olisi tietysti mahdotonta järjestää jollekin päivälle matkaa Warhammer Worldiin Nottinghamiin, mutta minusta tuntuu, että tekemistä riittää tälle reissulle ihan tarpeeksi pääkaupungissakin. Brittilään reissaaminen kun ei lopulta paljoa maksa, joten ehkä ensi kerralla sitten. Pelkästään Lontoossa muuten näyttäisi olevan lähemmäs parikymmentä GW:n liikettä, että eiköhän sitä niistä johonkin eksy. Montakos niitä taas koko Suomessa olikaan...ai niin.

Tästä tulee mielenkiintoinen joulunalus. Ei siis muuta, kuin sarvikypärä päähän ja saarivaltiota tyhjentämään figuista... ja poliisiboxeista!

3 kommenttia:

 1. Tuli katteltua tuolta GW:n sivuilta tuota Warhammer Worldiä ja täytyy sanoa että siellä pitäisi päästä joskus käymään. Noh kattellaan sitten joskus kun on työ ja rahaa muuhunkin kuin elämiseen ja vähäisiin harrastuksiin.

  VastaaPoista
 2. Juu onneksi hammerit ovat edullinen harrastus ;)

  VastaaPoista
 3. Ai että olisi aika hieno kokemus päästä sinne pelailemaan jos nyt oikein muistan paikan White Dwarfien muutamista taisteluraporteista... ja välttele noita koppeja jos sen lähettyviltä kuuluu ''exterminate...'' !

  -zombie

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...