maanantai 15. marraskuuta 2010

Punaisen komentajan muistolle


Kun ensimmäistä kertaa aikanaan näin Honoured Imperium-maastosetin pidin sitä mahdollisesti jopa typerimpänä valmismaastona ikinä. Mitä ihmettä tuollaisella tekisi, sillä eihän noista saa juuri edes suojaa yksiköille. Pläh pelkkiä koristeita ei kannata hankkia.

Tai näin ainakin ajattelin, mutta nykyisin olen sitä mieltä, että nuohan on pakko saada! Itseasiassa tarvitsen pelkän patsaan, mutta ei kukaan settiä ostanut taida olla kiinnostunut myymään pelkästään sitä pois? Ja miksikö ihmeessä tuo naurettavan kokoinen mariinifigu sitten pitäisi saada? Tuota kaljua kun aikansa on tuijotellut, niin sitä on tajunnut, että se muistuttaa jotenkin erästä toista klanipäätä.Naksahti taas vaihteeksi juu myönnetään. Olempas siis ajatellut hankkia tuon patsaan, maalailla sen punertavaksi ja sutia vielä kilpeen kirjaimet C, M ja X. Niin paljon olen tuosta porukan Talvikuningas levystä ja Punaisen komentajan seikkailuista pitänyt. Ja kuten videosta näkyy, niin aikamoisia Warhammer 40.000-viboja muutenkin. Levyllinen eeppistä scifiä. Suosittelen.


Mikään CMX-fani en kyllä ole tuota yhtä levyä enempää. Kyllähän sitä mieluusti kuuntelee, kun radiosta vaikka sattuu tulemaan, mutta ei sen ihmeellisempää. Jäänyt omissa kirjoissa sen toisen häröilevän kotimaisen kolmikirjaimen eli YUP:n jalkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...