perjantai 15. lokakuuta 2010

Blogi listalle Blogilistalla


Tässäpä pientä vinkkiä teille, jotka myöskin käynnistelevät omaa blogiaan. Suomalaisia bloggaajia ja heidän lukijoitaan pyörii osoitteessa www.blogilista.fi. Joo runsaan osan kaappaavat muotiblogit ja laihdutuspäiväkirjat. Ihan kuin se muka jotenkin yllättävää olisi.

Lisäsimpä nyt testiksi oman blogini tälle sivustolle myös. Teoriassa tämä on tottakai todella hyödyllistä, mutta käytännössä tulokset kärsivät rajusti samasta seikasta, kuin figubloggaaminen Suomessa muutenkin. Meitä on vaan ihan käsittämättömän vähän. Parempaa ja runsaampaa tulevaisuutta odotellessa siis. Yksi tavoitteeni tämän oman blogini pitämisessä onkin, että se antaisi myös muutamalle muulle kipinän aloittaa oma bloginsa. Se on niin naurettavan helppoa, että en ollenkaan ihmettele, että nykyään blogi on kaikilla ja heidän kissallaan ja heidän kissansa leluhiirellä. ...Ja jokaisen heidän kissansa leluhiiren blogin nimi on Taisteluni.

Blogilistalta ilmestyy puskista myös ylimääräinen haaste figubloggaajille. Laittamalla hakuun sanan "miniatyyri" tai muuta vastaavaa saa hakutulokseksi noin viisisataaseitsämänkymmentäbiljoonaa nukkekotiblogia. Erotu siinä samassa lokerossa nyt sitten. Jos taas haluaa masentua toiseen suuntaan voi käyttää hakusanaa "warhammer" ja tulokseksi tulee omani lisäksi kaksi blogia, joista toinen on tämä.

Todennäköisesti annan jossain vaiheessa väliaikaraporttia siitä, onko tämän blogilistan kautta päätynyt perille uutta liikennettä vai onko se ollut täysin hyödytön apu tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...