keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Voi Dark Eldar Jetbike minkä teit...

Eilen naksahti. Varmaan joku verisuoni... GW:n blogi käsitteli Dark Eldar Jetbikejä ja möläytti samalla suustaan jotain nyrjäyttävää. Nyrjäyttävää, joka on tiedetty jo vähintään parin vuoden ajan, mutta mitä ei olla suostuttu enää uskomaan laisinkaan. Jes Goodwinin suusta on kuitenkin kiskottu What's New Today:hin seuraavaa.
"The Reavers are perhaps the best example of the similarities and differences between Craftworld and Dark Eldar design. The Craftworld jetbike design was looking dated and had been earmarked for a future remake, so it made sense to work on the designs simultaneously. Although the basic layout of the chassis, the carapace, the rider position, the fins and the weapon pod would stay constant, the styling had to reflect the divergence of the two factions from a common root. A common chassis with maquette rider was produced as the first stage."
I see what you did there!
 
Tämän luettuani ja hetken jokellettuani syöksyin hakemaan koneeni syövereistä kuvaa, joka on lojunut kovalevyllä jo useamman vuoden. Ja siellähän se sama saakelin jetbike-perä heilui ja nauroi päin naamaa! Oikeasti fiksu olisi tajunnut yhtäläisyyden deldar-vastineeseen jo aikoja sitten. Minä ja minun "hei tuosta dark eldar jetbikesta saa komean istuimen eldar jetbikeen." Idiootti, se ON eldar jetbiken penkki.

Halusin jo kuitata tuon prototyypin vain julmaksi pilaksi ja lakata edes ajattelemasta uusia rakettipyöriä. Eihän tämä silti todellakaan tarkoita, että niitä vieläkään iäisyyteen saataisiin. Pikemminkin ärsyttävä torkkuherätys.

Vaatiiko tämä toimenpiteitä? Vaatiiko tämä uusia suunnitelmia? Ehdottomasti ehkä! Todennäköisesti ei kuitenkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...