perjantai 1. lokakuuta 2010

Vaaleita mustia Dire Guardiaaneja

Tiedättehän sen hetken blogissa tai nettisarjakuvassa, kun tekijä hutaisee kasaan jonkun huonon puujalkavitsin, jonka tarkoituksena on lähinnä sanoa: "Sain juuri hankittua tämän uuden pelin ja saatte katsella tätä siihen asti, että pääsen pelin läpi tai luovutan." Noh nappasin kauppareissulta SG-1:n 10. tuotantokauden, joten voisin hihkaista, että palaan asiaan 20 jakson kuluttua! Ehken kuitenkaan ja hehkutettakoon tähtiporttia myöhemmin, joten tässä lupailemiani kuvia. Nämä tosin tuli otettua jo aikaisemmin. Parempia kuvia siis jatkossa. Dire Avengereja tarjolla tällä kertaa.Jep, en tehnyt ryhmällistä aivan perinteisiä direjä vaan yhdistelin Dire Avengerien ja tavallisten guardiaanien osia. Koska nykyinen codex ei enää tunne Black Guardiaaneja, oli keksittävä jotain kiertotietä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ajattelin, että sotilaskoulutuksensa jälkeen he eivät ole halunneet enää palata takaisin rustaamaan runoja, vaan ovat hakeutuneet aspect warriorien temppeleiden suojiin. Ja mikäpä olisikaan luonnollisempi jatkokoulutus kuin Dire Avengerit. Lopputuloksena on tämä outo veteraanijoukko.

Kuten mainittua ja kuten kuvasta näkyy, niin exarch on vielä kesken, mutta muuten ryhmä on mukavassa pelipöydälle kelpaavassa kuosissa. Hieman static grassia pitäisi vielä lisäillä baseihin.

Jooh totta tuon yhden figun kanssa karkasi jo mopo vähän käsistä...

2 kommenttia:

  1. Et ole tainnut ennen todeta ainakaan minun kuulleen tätä ajatusta mikä näissä guardianin ja direjen osien yhdistelyssä on takana, mutta nyt kun tiedän, selitys on mielestäni täysin käypä ja looginen. Ainakin huonommin Eldar-fluffia tuntevalle.

    Exarchin lippuun ehdottomasti jotakin nousevan auringon maan tyylistä puna-valko-teemaa.

    VastaaPoista
  2. Exarchin lippu on kieltämättä hieman kysymysmerkki, että mitä sen kanssa tekisi. Hätätapauksesssa blendailen sen vain punaiseksi ja lisään kuvaa sitten myöhemmin...tai ehkä jotain yksinkertaista riimua mustalla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...