sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Sunnuntaisarjis: Weregeek

Tämän sunnuntain nettisarjis on aivan täydellinen kaikille figuttajille, ropeltajille ja randomeille kortinlätkijöille. Weregeek on todellista nörttihuumoria pullollaan. En ole aikoihin nauranut näin hyvin minkään sarjiksen parissa.


Vaikka jo ensimmäisetkin sivut hymyilyttävät, on sarjalle kuitenkin annettava hieman aikaa, että se lakkaa sorvaamasta puujalkaa omasta nimestään ja pääsee oikeasti vauhtiin. Kun hämärän huntterin ensiesiintymisestä on selvitty, niin sitten verkko alkaa todella kutoutua. Sarja ei jätä koskettamatta juuri mitään nörttimaailman aihetta. Eniten kaivellaan toki roolipelaajien ja larppaajien asioita, mutta osansa saavat tottakai myös tähtien sodat, videopelit, manga, tv-sarjat ja monet paljon hämärämmätkin aiheet. Aina välillä pureudutaan niin syvälle, että itsekin joutuu miettimään missä mennään.

Sarjan laadusta kertoo jotain myös se, että myös tyttöystäväni lukee sitä vaikka hän ei edes ole elämässään perinteisiä kynä-paperi-noppa- roolipelejä pelannut. Sitäpaitsi, jos sarjakuvan piirtäjäkin on Twilightia dissaava tyttö, niin siinäkin on yksi hyvä syy tutustua sarjaan...

http://www.weregeek.com/2009/02/20/
Nyt kun sain Twilight-aasinsillan aikaiseksi, niin käytän sen hyväkseni lopettaakseni viikon tähän uutiseen, josta ainakin itse sain mahtavat naurut. Maailmamme olisi hyvin erilainen paikka, jos nämä suunnitelmat olisivat toteutuneet.

1 kommentti:

  1. Ah, weregeek on kyllä herkkua kun se sille päälle sattuu, tuo ''geeks vs. hunters'' juonikuvio ei minua kyllä ole innostanut ja odottelin että se vain menisi ohi nopeasti. Yleinen vitsailu sarjassa onkin kyllä sitten yleensä herkkua ja siksi tulee aina tarkistettua melkein jokapäivä josko uusi sarjis olisi tullut.

    - Zombie

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...