tiistai 5. lokakuuta 2010

Wanhoja täydennysjoukkoja


Minä ja nostalgiani. Tuli tosiaan hankittua vähän vanhempia eldaareja täydentämään kokoelmaa. Kuvissa näkyvien lisäksi kasaan kuului vanhempaa mallia olevia rangereita, paria eri edikkaa striking scorpioneja, pari psyykkeriä ja läjä herkkuja bitsiboxin täytteeksi. Täytyy myöntää, että kaikista parasta oli ehkä se, että sain viimein alavasemmalla näkyvän warlockin. Tämä tarkoittaa, että enää yksi mokoma psyykkerifigu puuttuu joukosta. Joo sitä tulee vähän pakkomielteiseksi warlockeihin ja farseereihin, kun pyörii vuosikaudet Ulthwén craftworldin porukoissa. Pelikäyttöön se on siis ehdottomasti pääsemässä ja ajattelin, etten edes korvaa sen las-pistoolia shurikenilla vaan jätän figun kokonaan ennalleen. Tämän verran poikkeamaa WYSIWYG:iin saavat vastustajat luvan hyväksyä.

Guardiaaneista on tarkoitus tehdä ryhmä reservissä pidettäväksi. Siis ei sääntöteknisesti vaan, kun kaipaa listalle sitä toista tai kolmatta ryhmää guardiaaneja. Juu minä käytän guardiaaneja edelleen (Ulthwé muistattehan). Veikkaampa vaan, että tämä sakki saattaa äkkiä nousta sieltä reservistä jatkuvampaan käyttöön. On nuo vanhukset rengaspanssarinivelineen sen verran persoonallisia kuitenkin. Ja pentele kyllä tuo vanha plasmatuikutin eli nykyinen starcannon on vaan paljon seksikkäämpi, kuin ne nykyiset.

Nuo fire dragonit ovat tärkeä lisäys myös, sillä sellainen on itseasiassa ollut ensimmäinen avaruussuippokorvani ikinä. Ajattelin sekoittaa niitä ja uusimpia dragoneita keskenään. En koskaan oikeastaan pitänyt niistä väliin jääneistä versioista tikkupiippumeltoineen.

Ah ja sitten vielä Diret... En oikeastaan vielä tiedä mitä niillä teen. Yksi ajatus oli tehdä laiskotteleva DAVU-yksikkö, mutta katsotaan nyt. Nuo muut mukana tulleet sälät myös vaativat vielä harkintaa. Vanhoja rangereita sun muuta on jo ennestäänkin nurkissa.

Niin ja eilenhän sanoin mokanneeni viikonloppuna kaikki ottamani kuvat täysin. Ei en ehtinyt ottaa uusia kuvia eilenkään. Tulin kotiin paljon kuuden jälkeen ja kappas eipä tietenkään riittänyt valo enää. On kuitenkin äärimmäisen kätevää, kun samassa taloudessa asuu graafikko <3 En olisi uskonut, että niistä mössöistä olisi saanut mitään irti, mutta jaa-a taas on näköjään helppoa, kun sen osaa. Kaikkea sähläystäni ei voinut pelastaa, mutta kyllä nuo kelpaavat, kun maalausjälkeä ei ole tarkoituskaan tarkastella.

2 kommenttia:

  1. Näissä kaikissa uusissa on kyllä sitä jotain, minkä GW on kadottanut uusissa figuissa. :D

    Tuo Wanha Dire Exarch on täyttä timanttia, noudattelee melkeinpä ihan samaa asentoa kuin Feenikslordinsa?

    VastaaPoista
  2. Sama asentohan sillä tosiaan. Valitettavasti toinen käsi puuttuu, mutta äkkiäkös sillekin jotain convaa, kun käyttöä keksii. Se on hassua kuinka persoonallisia monet nuo GW:n "kaksiulotteiset" figut ovat olleet.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...