maanantai 4. lokakuuta 2010

Viikon Vinkkilista #1

Asiaa pohdittuani olen tullut siihen tulokseen, etten halua alkaa listaamaan vain yhden viikon sisäisiä tapahtumia kerrallaan. Vaikka selailenkin aika monia blogeja, en kuitenkaan niin valtavaa määrää, että asiaa yhdeltä viikolta kunnolla kertyisi. Lisäksi kaikessa fiksuudessani pidän hyvänä ideana erilaisten teemalinkkilistojen kokoamista.

Olen siis päättänyt jo ennen sen syntymää hylätä idean Viime Viikon Vinkeistä (,joka jo nimenäkin kuulostaa ihan viimeisen käyttöpäivänsä ylittäneeltä) ja alkaa pyöritellä viikottain erilaisia vinkkilistoja. Niiden ajankohtaisuutta ja tuoreutta tottakai silti huomioiden.


Sitten asiasta kukkaruukkuun eli menneeseen viikonloppuun. Perjantaina hain postista taas läjän vanhoja eldareja. Hävisin nostalgialle taas. Kuvia luvassa ja kuvista puheenollen feilasin niiden kanssa. Kuvittelin kiljaisseeni Valot, kamera, kuvaus, mutta jostain syystä valot eivät kuunnelleet ja kuvista tuli turhan synkkiä. Muutenkin täytyy alkaa panostaa tuohon kuvaukseen enemmän tämän blogin takia. Kohta ollaan muutenkin siinä tilanteessa, että ainoan valoisan ajan päivästä olen töissä, joten on pakko tilata keinoaurinko jostain Magrathean sisaryritykseltä. 

Kukkaruukun mullasta leffateatteriin, jossa tuli taas vierailtua ja minä vierailen siellä usein. Olen ajatellut kirjoitella välillä vähän leffoistakin, mutta tämän taidan kyllä jättää väliin. Kävin nimittäin katsomassa vampyyrien imussa eli hieman paremmin puujalkaistettuna Vampires Suck. En ole ikinä voinut sietää edes ajatusta näistä halvoista muka-hauskoista pikakelauksista, mutta fanit ottavat Twilightin sen verran vakavasti, että tuli halu nähdä se menemässä täysin läskiksi. Leffasta ei paljoa sanottavaa edes ole, mutta yksi varsin julma seikka jäi kutkuttamaan. 

Leffa nimittäin spoilaa Twilightin viimeisen kirjan ja vieläpä korostaa heti perään, että tämä oli spoilaus. En arvosta spoilaamista yleensä missään tilanteessa, mutta en voi olla virnuilematta ajatukselle niistä parista fanitytöstä, jotka eivät vielä tunne tvilittiään loppuun saakka ja eksyvät katsomaan vamppikomediaa. Todennäköisesti nyt joku lukee tämän ja varoittaa tyttöystäväänsä, jonka johdosta fanityttöjä on vähemmän hihitettäväksi, mutta ei se mitään. Kiitoskortin ja lahjuksen voi ohjata suuntaani, kun tein sinusta tyttösi sankarin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...